Kako smiriti strasti u srpskom fudbalu? Savo ima odgovor, ali...

Autor: Beta Beta
utorak 04.08.2020.
13:05
Izvor: Beta

Trener Partizana Savo Milošević rekao je danas da je potrebno da svako radi svoj posao da bi sezona u srpskom fudbalu bila mirna.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

"Ima mnogo stvari, pre svega svako da proba da radi svoj posao, ali je u našoj državi objektivno to jako teško", rekao je Milošević na konferenciji za novinare u Beogradu, upitan šta bi trebalo da se desi da neka sezona počne u mirnom i striktno sportskom tonu.

Partizan je na početku nove sezone Super lige Srbije pobedio Napredak u Kruševcu sa 3:1.

Ta utakmica izazvala je novu buru.

Prvo je reagovala Crvena zvezda saopštenjem, u kom je izmedju ostalog prozvala sudiju utakmice u Kruševcu Danila Grujića, a potom je usledio odgovor istim putem iz Partizana.

"Što se tiče saopštenja, nikad sebi nisam dozvolio luksuz da komentarišem bilo šta na bilo kojoj utakmici Crvene zvezde, tako da me ne zanima šta oni misle o našoj utakmici", kazao je Milošević.

Upitan je i za najavu da će Radnički protiv Crvene zvezde izvesti kombinovan sastav.

"To je stvar Radničkog iz Niša. Ne bih dozvolio njima da se mešaju meni u posao, zašto bih se mešao ja njima?", upitao je Milošević.
-
Baner 1

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
20:59

Kada bi svako radio svoj posao zvezda ne bi bila u SL i ne bismo dosli u situaciju da igramo protiv zvezde i jos 18 njenih satelita koji imaju zajednicki interes, a to je da zvezda bude prvak pa u skladu sa tim ciljem igraju prijateljske utakmice protiv zvezde dok namestaju sudije protiv Partizana jer im je jasno da mu posteno ne mogu nista. Danilo Grujic je ostetio Partizan za jos najmanje 1 penal, za crveni karton golmanu napretka u 46' i jos 6 minuta za koliko je skratio utakmicu, inace bi rezultat bio mozda 5:1 ili vise za Partizan. A na drugoj strani se novi pazar pomera da zvezda neometano da gol sa peterca, Bojan Nikolic svira zvezdanaesterac, a onda izmislja prekrsaj za pobedu zvezde. Kada bi svako radio svoj posao u drzavi ne bi novinari ni dosli u situaciju da pitaju trenera Partizana o najavljenom kombinovanom sastavu zvezdine filijale iz nisa da im se protiv zvezde ne umore igraci i saopstenja lazi i manipulacija iz crvene 5-0krake sa Milosa 6-ica.

avatar
Kori Volden
Tuesday, 04.08.2020
17:39

Ajde, ajde Savo, sad ce jos malo 10. kolo pa da se oprastas od titule kao sto radis svake godine, ne kukaj

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 04.08.2020
14:29

Savo zna sto niko ne zna :Savo zna koliko kosta Sadik, kakav transfmarkt, savo zna da je onaj mali bolji od Azara, savo ima resenja za srpski fudbal, savo zna kada sudije na pripremnim utakmicama sude u korist protivnika, savo ne zna da se pojavi na obaveznoj konferenciji za medije posle utakmice.

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
15:42

Malo li je ako sve to zna. Ne budi cepidlaka. Ne može baš sve da "postizuva", recimo odlazak na obaveznu novinarsku konferenciju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
20:42

Obavezna? Ako je obavezna zasto Arena TV ne ispostuje aktere Partizanovih utakmica i prenese izjave uvek nakon utakmica, vec to radi samo kada im se uklopa u programsku semu. Hahahahaha...kakav Transfermarkt da li ste vi ozbiljni da Transfermakrt bolje bolje zna od coveka koji je saradjivao u UEFA sa najboljim menadzerom na svetu Ser Aleks Fergusonom, sa covekom koji je doveo mladu i omladince Srbije do titule prvaka Evrope i sveta, od coveka koji je najbolji strelac u istoriji nase reprezentacije i najbolji strelac EP 2000 i od coveka koji je trener Partizana. Sta vas briga sta Savo prica u ime Partizana, da nece mozda komicare da pita sta da kaze.

avatar
Deki.Stankovic.5
Tuesday, 04.08.2020
14:17

Dodje Grobarski novinar i pita za kombinovani sastav Radnickog iako je to laz,ali nema veze,bitno je da se laze,jer to im je u krvi!

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 04.08.2020
15:04

Pa nije Savo Milošević rekao za rotaciju pet, šest igrača, nego Radosav Batak. Ajde sad trk kod gazde pa da sa sinovima i prijateljima koji mu dolaze na rodjendan izdejstvujete da sledeću utakmicu u avgustu igramo u tri, ako dobijemo u Pazaru.

avatar
Man united
Tuesday, 04.08.2020
23:50

А је л' забрањено да ротира играче кад има згуснут распоред? Или мора да испуњава жеље гробара?

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
15:38

To kod Partizana i njegovih navijača postaje kolektivno ludilo. Mi navijači Zvezde "istegnemo jezik" protiv naše uprave i kad nije dobro odigrano. Oni imaju totalitarni sistem, "bleje" onako kako im "pastir" (uprava) diriguje.

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
13:55

Ne znam šta ima Savo Milošević da razlaže. Na svaku odluku sudije koja mu nije po volji hvata se za glavu, maše rukama, vokabular mu se čita na usnama. Igrače zove da napuste teren i na prijateljskim utakmicama, jer takve nepravde ne mogu da se trpe. Sada takav čovek treba da ponudi konstruktivna rešenja. Apsurd.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 04.08.2020
14:23

Pa naravno da ce se buniti ako mu odluka nije po volji. Sta bi trebalo da radi? Da aplaudira na lose odluke sudija? Koji to trener na svetu radi? I zasto vi uvek od trenera Partizana ocekujete da bude nekakav "svetac", ili sta znam ja kakav? Pogledaj kako reaguju ostali treneri i kakve izjave daju. Ovaj iz Napretka je digao galamu kao da je penal svirnut na centru igralista. I to sme da uradi samo jer daje izjavu protiv Partizana. Jedini trener u ligi prethodnih sezona koji je smeo da pljune i po zvezdi i po Partizanu je Kosanoic, ostali u zavisnosti protiv koga igraju. Nebitno, ali sad ti da komentarises Savin odnos sa sudijama je realno debilno. Kakve veze ima sta se desava na utakmicama, to je najnormalnija stvar i to radi bukvalno svaki trener na svetu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 04.08.2020
15:58

Dorotej ima uramljenu fotku Groka u svojoj sobi. Ili jos bolje, sliku ''Grokovi maniri'', ulje na platnu Hahaha

avatar
Dorotej
Tuesday, 04.08.2020
15:35

Da te citiram "to sme da uradi samo zato, jer daje izjavu protiv Partizana". E vidiš, to je "debilno", ako ti se takav vokabular dopada. Svojim komentarom si dao genezu problem navijača Partizana. "Dalje od svog nosa ne vide", odnosno od toga šta im servira uprava kluba. A da je takvo ponašanje trenera normalno, daleko od toga. Još manje da to "radi bukvalno svaki trener na svetu". Normalno da treneri emotivno doživljavaju utakmicu, neko više, neko manje. Uprkos tome, to nije opravdanje za primitivno ponašanje, jer je trener i pedagog. A tebe bih pitao kao i Savu Miloševića, da li bi sudija Grujić svirao penal da se to naguravanje dogodilo 4 minuta pre kraja u kaznenom prostoru Partizana?

avatar
Man united
Tuesday, 04.08.2020
15:34

Погледај ти како је реаговао Милоје својевремено. Прави господин, не диже тензију, не скаче на судије. А не ко Саво, који своје незнање покушава да замаскира разноразним оправдањима.

avatar
Marko Kralj
Tuesday, 04.08.2020
13:38

Kako novinari potenciraju i provociraju kao Radnicki igra u kombinovanom sastavu. I toj jos pitaju trenera Partizana.
Pametan i otmen pristup Save

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 04.08.2020
14:30

Jeste, isto kao i na prikateljskim utakmicama u kimunikaciji sa sudijama, gospoCki, nema sta

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 04.08.2020
13:14

Ovo je pametan i priseban pristup, tako je radio i Marko iako je znao da potkaci izmedju redova, ono sto mora da postoji je kritika losih sudijskih odluka i na nasim ZVANICNIM utakmicama. I posle meca. Drugo, zasto mi opet igramo pre svih, neka kaze nesto i o tome jer mu je to sigurno vazno za posao i rad i ekipu i rezultate...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 04.08.2020
20:53

Dobili smo tezak raspored i teske termine utakmica zato sto nas se plase jer znaju da smo par klasa iznad svih iz lige zajedno.