Kako smanjiti "naelektrisanje"? Zvezda se odriče suvišnih stranaca, a ova trojica će dobiti veliku šansu!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 03.12.2019.
15:04
Izvor: Sportske.net

Klub iz "Ljutice Bogdana" razmišlja o promenama u igračkom kadru.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Crvena zvezda već smišlja planove za drugi deo sezone, a daleko više će se znati nakon utakmice u Pireju kada će biti poznato da li će ekipa Vladana Milojevića igrati na proleće u Evropi.

U svakom slučaju, plan za afirmaciju mladih igrača će se sprovesti u delo.

Kako prenosi "Telegraf", Zvezda ima plan da afirmiše još trojicu mladih igrača koji će dobiti veliku šansu u drugom delu sezone.

Željko Gavrić je prvi, fudbaler koji nastupa za Grafičar i igra sjajno, drugi je Veljko Nikolić, a treći je Strahinja Eraković koji takođe nastupa za Zvezdinu filijalu.

Njihova afirmacija bi morala da znači samo jedno, odlazak velikog broja igrača.

Imajući u vidu daleko manji broj utakmica u prolećnom delu sezone, Zvezda bi morala da se odrekne pojedinih stranaca, pre svih mislimo na Van La Paru koji ništa nije pokazao ove jeseni. Žander, Kanjas, pa i Boaći bi mogli biti prodati u januaru mesecu zbog ne tako dobrih igara.

Afirmacija mladih fudbalera bi mogla da donese Crvenoj zvezdi i desetine miliona evra, ukoliko se sve kockice budu poklopile...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos90
Wednesday, 04.12.2019
10:52

Bice dobro ako neko bude zeleo te prekomerne strance

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 03.12.2019
22:49

Gavrić, Nikolić, Ivanić i Marin, svi igraju poziciju centralnog veznog, baš me interesuje ko će na tribine od njih.

avatar
Tristan
Tuesday, 03.12.2019
21:57

Ocekivana vest kao sto su i pitanja validna svih na ovom portalu "zasto toliko stranaca i sta raditi sa njima na prolece".

avatar
Kokorayko
Tuesday, 03.12.2019
21:26

Jedva čekam da prodate te strance, pa kad ispadnate sledeće godine sa novim trenerom od nekih Poljaka u prvom kolu jer su vam igrala vaša deca.
Da nije bilo stranaca u poslednje tri godine, ne bi videli nijedno takmičenje.
Da se ja pitam ne bi mi igrao nijedan Srbin u timu.

avatar
Zvezdo Zvezdana
Tuesday, 03.12.2019
20:34

Najbolja kombinacija je tim sačinjen od domaćih "ne menadžerskih" igrača.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 03.12.2019
20:17

Naelektrisanje se može smanjiti tako što bi svako dobio ono što je zaslužio. zvezda je zaslužila beton ligu zbog svega što radi u srpskom fudbalu, a tim koji ima bi verovatno uspeo u beton ligi da obori rekorde, ali na regularan način. Što se tiče mladih zvezdinih igrača oni su prošli omladinsku školu zvezde, igrali za omladince zvezde kojima se sudi slično kao i prvom timu, i omladinci zvezde i zvanična filijala grafičar se bave sličnim stvarima kao i prvi tim, oni su za zvezdu spremni 100%.

avatar
ZubA
Tuesday, 03.12.2019
20:03

Prodamo Boacija i ostaje nam Pavkov koji zivi od toga sto je dao dva gola Liverpulu. A Bocko pet puta bolji igrac. Ovaj trom, viska kilograma. I sad samo da cekamo kad se okrene licem golu (jednom u 5-6 utakmica) i ako potrefi kako treba dace ga. Malo vise smaraju sa njim. Ni one duge lopte tek svaku trecu cetvrtu spusta kako treba. Protiv Totenhema kad je raspalio onu glavom jednom komotno Borijanu vratio kao da je kod svog gola pa da je uhvati.

avatar
Dr fudbala Miloje
Tuesday, 03.12.2019
19:20

Многи нису достојни дреса Звезде.

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 03.12.2019
18:49

Zasto ne pustate komentare koji ne podrzavaju Milojevica????

avatar
Brajkoo
Tuesday, 03.12.2019
18:03

U eri Terzica i Mrkele(AV) u Cz je dovedeno preko 50 stranaca,ni malo jeftinih za nase uslove a mozda su samo par nkih opravdali ocekivanje i da je klub na njoma zaradio. E sada posto su baceni silni milioni a rezultata nema ajde da probamo sa domacim igracima kad vec ima para...ali ne ce ni ova vlast da potraje doveka a onda...bi ce neko novo gasenje, neka nova fuzija da nekim novim Zeleznikom

avatar
Old_school
Tuesday, 03.12.2019
21:28

A ti ces crci od zavisti do tada.

avatar
KostolomacLB
Wednesday, 04.12.2019
00:37

Promasio si, ovo moze da se odbosi na Partizan, ne na Zvezdu... Zvezda je mozda promasila veliki broj pojacanja, ali ima rezultate, osvaja titulr, igra 2 godine zaredom LS, prezimila je u LE, zaradila ogromnu lovu do sad...

avatar
GlasRazuma
Tuesday, 03.12.2019
17:39

Tako je bre,ubacite ih da odigraju po dve utakmice pa ih prodajte sto pre,kako bi mogli placati ove raspale strace !!!! Od kako je Milojevic stigao u Zvezdu,niko od Zvezdine dece nije dobio sansu i nece je ni dobiti !!!! To je bar jasno,zato,manite nas ovakvih tekstova !!!

avatar
JC\'90
Tuesday, 03.12.2019
16:38

Oni i ne trebaju strance da kupuju. Liga im je i onako zagarantovana, a u evropskim takmicenjima mogu samo da profitiraju ako im domaci mladi igraci eksplodiraju