Kako se Vujadin Savić poigrao sa novinarima - znao je istinu o transferu, ali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.01.2019.
19:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Rasplet je sada poznat, ali dok sve nije bilo ozvaničeno, Zvezdin kapiten se zabavljao čitajući netačne informacije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Po završetku jesenjeg dela sezone, mediji su danima spekulisali o interesovanju turskog Trabzona za Vujadina Savića, Zvezdinog štopera i kapitena.

Delovalo je u jednom trenutku da je transfer na pragu realizacije, ali Savić u izjavi ''Novostima'' otkriva da je njegov status bio poznat znatno ranije.

On je, naime, od početka znao da od prelaska u Trabzon nema ništa, da će ostati u Zvezdi, ali je mudro ćutao o svemu tome, dok su mediji najavljivali drugačiji rasplet.

''Znao sam da im je stalo da me angažuju. Samo, ja sam se već posle utakmice sa Čukaričkim u poslednjem kolu prvog dela prvenstva sve dogovorio sa ljudima iz kluba. Dao sam reč da ostajem.

Zato mi je na odmoru bilo zanimljivo, čak sam i uživao u svim tim pričama u medijima kako odlazim. Nisam ništa komentarisao, jer se ne bavim takvim stvarima, već ostavljam da o tome odlučuju menadžeri i uprava'', istakao je Savić.

Prošle nedelje je potvrđeno da je Savić produžio ugovor do 2022. godine, a posle istorijske jeseni sa crveno-belima, iskusni defanzivac je sada postavio novi cilj - da postigne gool protiv Partizana.

''Kao defanzivac nemam obavezu da tresem protivničke mreže, ali je red da probijem led. Najlepše i najslađe bi bilo da mi se taj gol desi u večitom derbiju, protiv Partizana'', poručio je Vujadin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke