Kako se Vujadin Savić našalio sa nama: "Zašto mene ne pitaš za reprezentaciju?"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 10.03.2018.
19:32
Izvor: Sportske.net

Sećamo se početka priprema Crvene zvezde na Zlatiboru, evo šta je tada izjavio Vujadin Savić.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Bio je 19. jun prošle godine, otišli smo na Zlatibor kako bismo ispratili pripreme Crvene zvezde i reakcije na žreb, pošto je upravo tada Crvena zvezda saznala ime svog prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Bila je to Florijana sa Malte, a nakon tog žreba seli smo zajedno sa Vujadinom Savićem i Filipom Stojkovićem, pričali smo o žrebu, između ostalog.

Jedno od pitanja koje smo postavili Filipu Stojkoviću bilo je vezano za reprezentaciju Crne Gore, pitali smo ga tada kakve su šanse da se ta ekipa nađe na Mundijalu.

Kada je on završio svoje izlaganje, tada je nastupio Vujadin Savić.

"Mene nećeš da pitaš za reprezentaciju?"

Voleo bih da se šalio, mada nisam sto posto siguran u to. Kao što ste videli, danas je dobio poziv u reprezentaciju Srbije, imaće priliku da u prijateljskim mečevima pred Svetsko prvenstvo pokuša da dokaže da mu je mesto u timu selektora Krstajića.

Svojim zalaganjem ove sezone je to i zaslužio, a mi ovoga puta priznajemo svoju grešku, nismo verovali da može zaigrati u dresu sa državnim grbom.

Savić nije bio danas u prilici da razgovara sa medijima zbog pripreme za utakmicu protiv Napretka koja je od velike važnosti za Crvenu zvezdu, a na našem portalu ćete nakon tog meča biti u prilici da pročitate izjavu Zvezdinog visokog štopera vezanu za poziv u reprezentaciju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Saturday, 10.03.2018
20:46

Svako zasluzuje poziv ako se trudi, i ako svojom igrom to zasluzi

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 10.03.2018
20:41

Pejcinovic, Milenkovic, Spajic, Rosic (ovo je samo ona prva garnitura), svi su zasluzili poziv daleko pre njega. Ovim pozivom, krstajic se obrukao za sva vremena, a branio sam ga (cak i vatreno) posle Krsticica i radonjica...

avatar
NemanjaaVidic no1
Saturday, 10.03.2018
20:57

Rosic,Spajic?koja komedija,uopste nije bitno dal ti njega branis ili ne BRANIS,SAD CELA SRBIJA NECE DA GLEDA SVETSKO,JAO :(

avatar
DouglasHaffernan
Saturday, 10.03.2018
20:58

Jadan onaj koji VATRENO brani krstajica. Zapitaj se zasto nema miti jednog igraca iz PFCa?!