Kako razmišljati pozitivno o reprezentaciji? Odgovor ima Zvezdan Terzić

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2019.
10:15
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdin generalni direktor veruje u kvalitet našeg nacionalnog timai pored debakla u Ukrajini.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je pre tri dana znatno pokvarila utisak iz nedavnih mečeva sa Nemačkom (1:1) i Portugalom (1:1), Ukrajinci su ogolili sve slabosti našeg nacionalnog tima, pa se postavlja pitanje kakve će posledice tih 0:5 imati po ''Orlove'' i kako će se predstaviti večeras na ''Marakani'' protiv Litvanije (20:45h).

Javnost je oštro reagovala, mnogi su očekivali i odlazak selektora Mladena Krstajića, ali on je dobio podršku čelnika FSS bar do završetka meča sa Litvancima, posle čega će biti znatno više vremena da se donese konačna odluka u Savezu.

Svoj komentar na temu teškog poraza reprezentacije Srbije juče je dao i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, koji smatra da javnost ne bi trebalo burno da reaguje posle samo jednog poraza, bez obzira koliko je on ubedljiv, niti da brzo zaboravi sve prethodne uspehe.

''Mi, Srbi smo narod sklon lakoj euforiji, ali i odlasku u drugu krajnost i bacanju u blato.

Ne mogu plasman na Svetsko prvenstvo, prvo mesto u grupi Lige nacija i sve što se lepo dogodi da se posle jednog poraza poništi i zauzme negativan stav.

Kratak je period između utakmica sa Ukrajinom i Litvanijom i smatram da treba pružiti podršku reprezentaciji da pobedi Litvaniju pa od utorka napraviti dobru analizu zašto je sve delovalo tako u Ukrajini'', izjavio je Terzić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.06.2019
13:29

Gospodski, odnosno Zvezdaski.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.06.2019
12:06

Da li ovo Zvezdan Terzić brani "uspeh" FSS kao da je njegov? Terzo mađijo, samo nastavi tako i vratićeš srpski fudbal tamo gde si ga ostavio

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 10.06.2019
10:25

Cekaj, plasman na SP? Zar smo trebali da se ne plasiramo pored onakvih protivnika? Prvo mesto u Ligi nacija? To je TRECA KLASA po kvalitetu (3-ci rang), a i tu smo jedva zavrsili na prvom mestu jer je Crna Gora ostecena u Beogradu! Sta se to jos lepo dogodilo, da nije lepo saopstavanje spiska na benzinskoj pumpi? Oduzimanje trake Ivanovicu? Odstranjivanje njega i Stojkovica? Svadja sa pola igraca po cemu se selektor opasno priblizava onom djoricu?