Kako mlađa garda podnosi Milojev "dril"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 16.01.2019.
12:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bazični deo priprema ima poseban značaj za mlađe igrače Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su ovoga jutra novi trening na Pafosu koji je se sastojao od funkcionalnih vežbi opšte snage.

Igračima najteža pada bazični deo priprema, a šta tek reći za one najmlađe od kojih se zahteva napredak i fizičko razvijanje.

"Ovo nam je drugi dan sa po dva treninga, pre podne radimo u teretani, a popodne na terenu. U teretani je dosta teško, a na terenu je ipak malo blaže", kaže mladi vezista Veljko Nikolić.

Stručni štab je svoj deo poslao odradio perfektno. Za mlađe igrače važi poseban režim rada.

"Svaki igrač ima svoj program rada. Mi mlađi najviše radimo vežbe snage za gornji deo tela, da ojačamo. Što se tiče rada na terenu, više radimo "suvo" trčanje, a ja sam, na primer, u utorak radio sa obe grupe na pas igri", dodaje Nikolić.

Iako tek treba da napuni 20 godina, Veljko Nikolić dobro zna šta znači spremati se sa prvotimcima.

"Ne brojim ni ja više koje su mi ovo pripreme po redu, šeste ili sedme, nisam siguran. Mnogo mi znači rad sa prvim timom i nadam se da će biti još više ovakvih priprema. Najviše mi znači to da stičem iskustvo od starijih igrača, to je jedna od najvažnijih stvari jer zaista možemo mnogo da naučimo od saigrača", kaže Nikolić.

Od mlađih igrača Vladan Milojević je na pripreme poveo još Aleksandra Stankovića, Miloša Gordića, Aleksu Terzića, Juga Stanojeva i Dejana Joveljića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Wednesday, 16.01.2019
18:08

Gordić mi nije ulivao sigurnost tokom LŠ za mlade, ali Stankoviću bi sigurno dao šansu. Kao i svima ovim omladincima što su pošli na pripreme.

avatar
Wednesday, 16.01.2019
15:33

Dati mladima vecu minutazu pod hitno. Joveljic, Nikolic, Terzic ....