Kako je Savo video sporni detalj u Humskoj?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
09:50
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana izneo je svoje mišljenje o situaciji iz 93. minuta duela sa kruševačkim Napretkom.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana uspeli su da vežu dva trijumfa u Super ligi i da praktično obezbede plasman u evropske kvalifikacije što je i bio glavni cilj u završnici sezone.

Jučerašnju pobedu crno-beli su izvojevali posle preokreta u duelu sa Napretkom, a pobedonosni gol pao je u sudijskoj nadoknadi i o njemu će se pričati još neko vreme.

Sudija Bojan Nikolić priznao je gol iako se na osnovu dostupnih snimaka ne može tvrdti da je lopta prešla gol liniju, a evo kako je Savo Milošević video sporni detalj.

Na pitanje da li misli da je lopta prešla zamišljenu gol liniju Savo Milošević je rekao:

"Sa pozicije sa koje sam ja gledao učinilo mi se da jeste, ali zaista ne mogu da tvrdim. Rekao sam da takve stvari neću komentarisati ni kada su protiv nas, ni kada su za nas", kazao je trener Partizana.

Crno-beli zahvaljujući jučerašnjem trijumfu sada imaju četiri boda više u odnosu na četvrtoplasiranu Mladost, ali i dalje zaostaju za trećeplasiranim Čukaričkim.

U sledećem kolu Partizan gostuje Vojvodini, a zatim dočekuje Proleter.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 08.05.2019
10:42

Ne postoji ni teoretska sansa da je ova lopta presla gol liniju cijelim obimom.

avatar
magister
Monday, 06.05.2019
13:49

Mali savet za Savu: nema nikakvog razloga da se igra sa 2 zadnja vezna, a da oba ta igrača usporavaju, uporno daju *sigurne* lopte u širinu, okreću se, vraćaju nazad... Partizanu je potrebno - više kontri i polukontri, a za to je mnoooogo bolji Đerlek umesto jednog od z.v, a i sam je veoma dobar u defanzivi. Takođe, Zakarić je izuzetan u kontrama i polukontrama, a zaista prosečan u igri *oko protivničke zone*, zašta je Tošić - zaista car. Pantić ima volju, ali prečesto dodaje kad bi mogao da proba dribling i šut, a šutira kad treba da asistira. Saša Ilić, nek igra dok je najbolji paker, a on to i dalje jeste, a verovatno jeste pametno da ulazi oko 55'. Stojković - Miletić, Marković, Pavlović, Šehović - Zdjelar, Đerlek, Pantić - Zakarić, Nikolić - Rikardo (sa Tošićem i Ilićem u drugom). Takođe, ako se proda, a verovatno hoće verovatno bar jedan mladi štoper, vratiti Cucića, možda i Aksentijevića za desnog, a Miletić na stopera. Prodati bar jednog levog beka, bar Šćekića, a i dobro izanalizirati ko je potreban od ostalih. Razmisliti o L. Markoviću, koji bi mogao da ponovo počne u Partizanu i od nas za godinu dve ode po još jedan veliki ugovor i naći nekog zaista perspektivnog centarfora, ali takvog koji će umeti da igra i daje golove, u načinu igre koji bude planiran. Ne znam da li ima još nekog od naših, ko bi mogao da se vrati, a da je dobar, i da bi pomogao da se mladi igrači pretvore u nove Partizanove bebe: Radmanovac, Šehović, Pantazis, Balaž, Milosavljević, Stevanović, Stanojlović. Janković, Tejić, Štulić... To je blago, ali može da se pretvori i u ništa, ako se ne uloži u njih.

avatar
paok
Monday, 06.05.2019
12:39

Aj objasni kako si mogao da vidis da li je gol ili ne.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 06.05.2019
11:25

E, tako je I protiv zvezde bilo pa je njima priznat, Ali bukvalno tako

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Monday, 06.05.2019
11:01

Ova lopta nije DODIRNULA spoljni deo linije,toliko o tome koliko je mozda gol! Neka im cetvrto mesto,svejedno u Evropi nece nista uraditi,a od ove sezone im se brise 2000 bodova,pa sledece 6000,pa za 4 sezone 7000,a cisto da se zna,7000 je kada su prosli grupu u LE,tako da ce uskoro ekipe sa Malte biti nosioci protiv njih,mada pretpostavljam i najiskrenije se nadam,da ce se ovo zlo do tada ugasiti.