Kako je Mitrov gol propraćen u Njukaslu? Pokrenuta anketa o njemu, navijači smislili zanimljiv scenario!

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.06.2017.
09:45
Izvor: Sportske.net

Nismo ni sumnjali, veliku pažnju navijača Njukasla, ali i ostrvskih medija izazvao je najnoviji pogodak Aleksandra Mitrovića u dresu reprezentacije Srbije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Popularni Mitar (ili Mitro, kako ga u Engleskoj zovu), doneo je u nedelju bod našem nacionalnom timu u kvalifikacionom susretu protiv Velšana (1:1) i tako ostavio reprezentaciju Srbije na prvom mestu Grupe D.

Iste večeri, u pojedinim medijima i na društvenim mrežama počele su polemike o tome da li Njukasl treba i sledeće sezone da zadrži Aleksandra Mitrovića, imajući u vidu sve glasnije spekulacije o njegovom potencijalnom odlasku.

Kao što možete da vidite u prilogu, pokrenuta je i anketa na Tviteru sa tim pitanjem, a velika većina je glasala da Mitrović ostane.

Pojedini navijači Njukasla čak su smislili i veoma zanimljiv scenario kada je Mitrovićeva karijera u pitanju.

''Prodaćemo Mitra, onda će on otići u Tursku, postići 30 golova sledeće sezone i potpisaće za Čelsi za oko 40 miliona funti'', napisao je jedan od njih.

Verujemo i da sam Mitrović ne bi imao ništa protiv ovakvog razvoja događaja, iako je često izjavljivao da bi najviše voleo da ostavi dubok trag u Njukaslu.

S tim u vezi, ''Skaj Sports'' je preneo Mitrovićevu izjavu o mogućem odlasku iz Njukasla.

''Ja sam veoma srećan što sam pomogao Njukaslu da se vrati u Premijer ligu, jer klub zaslužuje tu da bude. A sad, ako se pojavi neka dobra ponuda i za mene i za klub tokom leta, razgovaraćemo o tome. Ako se to ne dogodi, ja ću i dalje biti fudbaler Njukasla. Imam tri godine ugovora sa klubom'', podsetio je Mitrović.

Inače, nekadašnji fudbaler Seltika Džon Hartson, inače Velšanin, komentarisao je meč između Srbije i Velsa za BBC Radio i tom prilikom se veoma pohvalno izrazio o Mitroviću, procenjujući da bi on uskoro mogao da postane jedan od najtraženijih napadača u Evropi.

Neka tako i bude... U prilogu pogledajte pomenute reakcije, ali i Mitrovu proslavu gola iz ugla TV SPORTSKE.NET.
--
--



-- --
-- --
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NeWave86
Tuesday, 13.06.2017
16:29

Naravno da se Mitrovic svidja Hartsonu, verovatno je video sebe u mladjim danima... Samo sto je on bio duplo jaci i ludji :)

avatar
KecmanLFC
Tuesday, 13.06.2017
11:52

Bilo bi dobro da promeni zemlju zbog potencijalnog priliva novca u Partizan

avatar
Mangus
Tuesday, 13.06.2017
09:48

Bilo bi lepo da ode u npr seltik. Dembeleu je znacilo, i njemu ce. Ok liga, prilika za trofej, evro kupovi...