Kako je izgledala albanska provokacija iz Lalatovićevog ugla?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.10.2019.
19:26
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Vojvodine prokomentarisao i ovaj incident.

screenshot - Youtube
screenshot - Youtube

Povezane vesti

Više incidenata viđeno je danas tokom prijateljske utakmice između Breše i Vojvodine, koja je prekinuta početkom drugog poluvremena, pri rezultatu 2:1 za domaćina.

Prvo poluvreme je, osim golova, obeležilo i isključenje Nenada Lalatovića, koji je potom na nekoliko minuta povukao svoju ekipu sa terena, ali još teži incident dogodio se početkom drugog dela igre, kada je nekoliko gledalaca sa albanskim zastavama provociralo navujače Vojvodine, a neki od njih su upali u teren u pokušaju da se obračunaju sa provokatorima.

Kako je ova albanska provokacija izgledala iz ugla trenera Lalatovića, otkrio je u razgovoru koji prenosi ''Mondo''.

''Sudija je trebao da prekine utakmicu jer smo došli do situacije da neko bude povređen jer jednostavno u 52, 53. minutu utakmice su se popela tri Albanca i pokazala albansku zastavu što je isprovociralo naše navijače.

Oni su to i hteli. Naravno da nam nije bilo svejedno da vređaju našu zemlju, Srbiju! Videla se grupa od dvadeset momaka koja je očekivala da će naši navijači da preskoče, ko zna šta bi se tu sve desilo.

Hvala Bogu nisu uspeli, iako su pokušavali. Jednostavno kada volite svoju zemlju kao što mi volimo Srbiju i kada volite Kosovo kao mi Srbi, nas to boli.

Naravno, ništa nije opravdanje, niti bilo šta zameram, jednostavno borite se za vašu zemlju i zastavu'', objasnio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NecuZvaku
Saturday, 12.10.2019
23:28

Ovaj lik ne zasluzuje mesto u sportu i novinskim rubrikama

avatar
~Posejdon~
Saturday, 12.10.2019
22:33

Dosli grobari i ovde da lece komplekse. Mukice sta ce...

avatar
Чарапан
Saturday, 12.10.2019
20:11

Hahaha pa da pametan potez. Bolje tako nego iskulirati bagru i sacekati organe reda da ih udalje. Sjajno Lalate. Nego mene vise zanima ko je lepotica koja sedi pored Lalata?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 12.10.2019
19:35

2:0 za vojvodinu i zvezdu u diplomatiji