Kako da dođete do ulaznica za mečeve reprezentacije Srbije? Evo odgovora!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.03.2018.
13:18
Izvor: Sportske.net

FSS objavio danas sve detalje na tu temu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, reprezentacija Srbije krajem meseca igra dve prijateljske utakmice u sklopu priprema za Mundijal u Rusiji, a selektor Mladen Krstajić je objavio spisak igrača na koje računa za mečeve sa Marokom i Nigerijom.

Protiv Maroka će se igrati 23. marta na stadionu Torina, a početak meča zakazan je za 20 časova i 30 minuta. Ulaznice za ovu utakmicu su u prodaji, a sve informacije mogu se pronaći na ticketone.it i listicket.com.

Druga utakmica igra se četiri dana kasnije, 27. marta u Londonu. Rival našim ''Orlovima'' biće reprezentacija Nigerije, a mesto odigravanja je stadion engleskog četvrtoligaša Barneta.

Početak je zakazan za 20 časova po lokalnom vremenu, a o prodaji karata možete da se informišete na barnetfc.com/(odaberete kategoriju tickets and memberships).

Okupljanje reprezentaticvaca Srbije zakazano je za 19. mart u SC FSS u Staroj Pazovi, a tri dana kasnije putuje se u Italiju. Put u Englesku planiran je za 24. mart.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 10.03.2018
14:36

Pusti prijateljske, recite vi nama kako da dodjemo do karata za SP jer preko FSS ne mozemo...

avatar
boris96pfk
Sunday, 11.03.2018
19:00

Moras preko sajta Fife i ne mozes biti siguran jesi li dobio karte i ako ih platis jer se pravi izvlacenje, ako ne budes izvucen vrate ti pare

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Monday, 12.03.2018
08:56

Znam da mora tako, retoricko je bilo pitanje:-D Hvala na odgovoru:-D