Kako crno-beli provode ''mini-pripreme'' u Stanišićima i kad se vraćaju u Beograd?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.04.2019.
19:48
Izvor: Sportske.net

Današnje druženje trebalo bi da pojača timski duh u ekipi...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kako je i najavljeno, ekipa Partizana danas je doputovala u etno selo Stanišići, na inicijativu trenera Sava Miloševića, a OVDE ste mogli da vidite snimak dolaska Partizanovog autobusa i kako su crno-beli dočekani.

Tokom dana, na Partizanovom Instagram profilu objavljeno je da su odmah po dolasku u Stanišiće fudbaleri kluba iz Humske bili gosti etno restorana 'Koliba'.

''Povratak je predviđen za sutra u popodnevim satima, a cilj boravka je obavljanje dvodnevnih mini priprema – kako trenažnih, tako i psiholoških, tačnije sve u cilju podizanja zajedništa pred nastupajuće mečeve u kupu i prvenstvu.

Etno selo Stanišići nalazi se tri kilometra od Bijeljine, a obuhvata 15 hektara sa 20 autentičninih drvenih kuća, mlekarom, vodenicom, kovačnicom, ambarom za žito, dva luksuzna hotela i, naravno, sportskim centrom po imenu Savo Milošević sa dva terena, što ne čudi obzirom da su gazda ovog kompleksa Boris Stanišić i Savo Milošević veliki prijatelji'', navodi se na zvaničnom sajtu kluba iz Humske.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cc
Thursday, 11.04.2019
09:42

Kako se odmah ispumpavaju pare. Kome ce savo da namesti nego prijatelju

avatar
Osijek 51
Wednesday, 10.04.2019
20:54

Mozez Ti Savo njih voditi na Rajska ostrva, ali nema tu leba, oni ne znaju igrati fudbal, tu je caka, nemas Savo potencijala za rezultat...