Kako će Partizan bez ''skalamerije'', da li je ovo Zvezdina najveća prednost?

Autor: Darko Mitrović
petak 16.10.2020.
17:01
Izvor: Sportske.net, 24sedam.rs

Iz Kosanovog ugla...

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Prekaljeni fudbalski stručnjak Milorad Kosanović uvek ima šta da kaže, i to jasno, konkretno i bez uvijanja.

Tako je i ovoga puta, dva dana uoči 163. večitog derbija.

Popularni Kosan je svoja očekivanja od predstojećeg duela Partizana i Crvene zvezde izneo u razgovoru za ''24sedam.rs'' i tom prilikom se posebno osvrnuo na brojne kadrovske promene koje je Partizan napravio u poslednjim danima prelaznog roka.

''Fudbalska igra je ozbiljna stvar, koja se stvara mesecima, samo se u Srbiji misli da je moguće stvoriti je preko noći.

Na primer, Partizan sad prolazi sudbinu mnogih superligaša, koji na svakih od tri do šest meseci menjaju kompletne ekipe i počinju iz početka.

Ipak, vidim i u toj činjenici neku draž, jer će te novajlije imati odmah priliku da pokažu da li su vredne dresa Partizana. Iz tih, mnogih nepoznanica u Partizanu, možda nam iskoči i nešto dobro za ovaj derbi'', izjavio je Kosanović.
-
baner

Nije Partizan samo dovodio pojačanja, nego je ostao i bez svog najboljeg strelca Umara Sadika, koji je prešao u špansku Almeriju. Kosanović ističe da je visoki Nigerijac mnogo značio Partizanu, pa se postavlja pitanje ima li Stanojević načina da nadomesti njegov odlazak, s obzirom da su novajlije Bajbek i Holender imali malo vremena za pripremu, pogotovo Holender koji je tokom pauze bio sa reprezentacijom Mađarske.

''Ako ćemo u Partizanu morati da vidimo na delu pojačanja, onda ćemo u Zvezdi gledati mlade igrače. Otvara im se prostor zbog bolesti Ivanića i Kange, pa taman možete da nas uverite da ste zaista tako talentovani kao što se priča.
-
Baner 13

Osim toga, neće protiv sebe imati i Sadika. Već sam rekao da je taj bio prava 'skalamerija', jako opasna.

Dosta toga nije znao, ali ono što je umeo lako je pretvarao u svoju prednost samo ako bi mu se ostavio prostor. Mnogo je značio Partizanu'', poručio je Kosanović, koji nije želeo da prognozira pobednika.

A vi..?
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 17.10.2020
01:45

Pobeda Zvezde naravno. Sta se tice Sadika, to je onaj redak slucaj kad se vrlo los igrac probije a neki mnogo veci talenat propadne

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 16.10.2020
18:59

Човек је имао две леве ноге а колика је нула брзо ће укапирати људи у новом клубу.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 16.10.2020
22:25

Ako u novom klubu ljudi brzo ukapiraju kolika je nula, a vas je satirao sa dve leve noge onda se zapitajte gde ste vi, u kolikom ste onda vi minusu u odnosu na tu nulu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 17.10.2020
19:12

Толико је добар да се нашао у Суперлиги у партизану.

avatar
Sreten Tešić
Saturday, 17.10.2020
09:15

Slabo ti kapiraš,Degenek, bacanje po burek i jogurt, ništa?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 16.10.2020
17:10

Od ociglednih stvari to jest stvari koje su bile lako vidljive i uocljive, Sadik nije imao ''samo'' igru glavom, a i realizacija je mogla da mu bude bolja. Mislim da je za njega mnogo bolja formacija u kojoj bi imao pomoc jos jednog napadaca, a svakako su pozeljna krila (krilni vezisti ili krilni napadaci) koja su golgeteri...