Kako će Miloje odoleti? Duplo jača ponuda od Zvezdine!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 28.04.2018.
10:11
Izvor: Sportske.net, informer.rs

I dalje je neizvesna sudbina Vladana Milojevića u ekipi Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Svakako ključan potez uprave Crvene zvezde u pohodu na Ligu šampiona bio bi zadržavanje na klupi Vladana Milojevića, ali je veliko pitanje da li će se to desiti jer je interesovanje za mladog stručnjaka naglo poraslo nakon fantastične sezone koju je imao u našem najtrofejnijem klubu.

Uveo je disciplinu među igrače, zaveo red, atmosfera u timu je zahvaljujući njemu na visokom nivou, i njegov odlazak bi bio veliki gubitak za tim Crvene zvezde.

Bilo je priče o produžetku ugovora, sam Milojević je rekao da će sa čelnicima Crvene zvezde razgovarati na kraju sezone kada sve bude bilo rešeno, a to bi moglo da se desi već sutra ukoliko Crvena zvezda savlada Napredak iz Kruševca u gostima.

Koliko može da ponudi Crvena zvezda?

"Informer" danas piše da je to suma od pola miliona evra po godini, ali i Milojević da ima daleko bolju, tačnije, duplo bolju ponudu od AEK-a, ekipe koja se ove sezone okitila titulom šampiona Grčke. Juče smo vam pisali o interesovanju ovog kluba, ali su danas plasirane informacije da je ponuda daleko veća od očekivane.

Aktuelni trener Manolo Himenez bi mogao da u Sevilji zameni Vićenca Montelu, a sportski direktor Atinjana Dušan Bajević želi baš Vladana Milojevića, o čemu smo vam pisali juče.

"Teško mi je da komentarišem te informacije jer čak nisam ni pročitao da se AEK interesuje za Milojevića. Evo, baš sam pre nekoliko sati bio sa njim, ništa mi nije rekao. Znam Milojevića, znam kakav je čovek, sigurno bi mi rekao da je dobio ponudu ili da razmišlja o nekom drugom klubu
", rekao je Mitar Mrkela za Informer.

Dakle, Milojević bi odlaskom u AEK imao priliku i da se domogne Lige šampiona pošto će AEK igrati kvalifikacije za to takmičenje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Saturday, 28.04.2018
20:41

Ako on ode,ode zvezdi sve.

avatar
Milan_89
Saturday, 28.04.2018
13:59

Alo bre Aek osvojio titulu grcke i bas su ludi da najure trenera i dovedu trenera koji je osvojio nasu ligu

avatar
Milan_89
Saturday, 28.04.2018
12:58

Dal u ovu pricu veruje i ovaj sto je napisao?

avatar
Saturday, 28.04.2018
12:04

Miloje u Zvezdi već ima oformljen kostur tima i uz 2-3 pojačanja ima priliku da uz malo sreće uđe u LŠ ili da ponovi uspeh sa ulaskom u grupu Lige Evrope i dalje. Realno ima veću perspektivu u Zvezdi nego bilo gde drugo da ode jer rezultati Zvezde mogu da odjeknu Evropom, kao povratak slavnog tima i slično, pa bi veći i jači timovi iz liga petice mogli da mu se jave. Odlazak iz Zvezde bi u ovom trenutku bio nelogičan i neočekivan potez, tim pre što ga i Zvezda može platiti solidno uz bonuse, perfektno.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Saturday, 28.04.2018
11:49

Ako ode njemu sve najbolje, ali treba pljunuti upravu

avatar
Brajkoo
Saturday, 28.04.2018
11:33

Ako uopste dobije bolju ponudu treba da ide a uorava davdovede iskusnijeg trenera za napad na LS

avatar
Filip MUFC
Saturday, 28.04.2018
10:47

Cekajte, zar stvarno mislite da je prioritet igrati u LS samo da bi igrao? Valjda je logicno da ako sa nekim timom napravite odredjeni uspeh i da je taj uspeh pocetak necega, zar ne cete ostati i praviti jos veci uspeh?

avatar
indosrbija
Saturday, 28.04.2018
10:34

ako ode postovanje za sve..ako ne ode jednako postovanje zauvek..

avatar
Аполо
Saturday, 28.04.2018
10:28

Miloje je odlican trener, nema mu se sta zameriti. Uprava treba da se potrudi svim silama da zadrzi Miloja na klupi i da mu stvore uslove da se bori sa ekipom u LS. U suprotnom ne znam iskreno ko bi u ovom trenutku mogao da ga zameni.

avatar
Milan_89
Saturday, 28.04.2018
14:00

Meni iskreno pada na pamet samo Sinisa Mihajlovic kao dostojna zamena

avatar
Аполо
Sunday, 29.04.2018
23:34

Kako je vodio reprezentaciju onomad... daleko mu lepa kuca.