Kako će izgledati sastav Partizana u Belgiji, samo jedna dilema?

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.09.2020.
22:27
Izvor: Sportske.net

Na osnovu onoga što se danas mopglo čuti od trenera Partizana, zaključak se sam nameće.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Manje od 24 sata ostalo je do početka utakmice između Šarlroa i Partizana, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Opšta je ocena da će ta utakmica biti potpuno drugačijeg sadržaja (ali, verujemo sličnog ishoda) u odnosu na prethodna dva kola u kojima je Partizan probijao ''bunkere'' protiv RFS-a i Sfintula.

Svi očekujemo nadigravanje dve kvalitetne ekipe, ali i taktičko nadmudrivanje dvojice trenera, uz nadu da je šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević ''skenirao'' sve slabosti rivala koji ih baš i nije pokazao od početka sezone, s obzirom da je beležio samo pobede.

Ono što navijače Partizana u ovom trenutku sigurno najviše zanima je startna postava za koju će se Stanojević sutra odlučiti. Naravno, trener crno-belih je nije otkrio, ali je jasno gde postoje kadrovski problemi, pa se neke dileme u startu rešavaju, dok će jedna ostati nerešena do početka meča.

Na golu nema dileme, mrežu crno-belih čuvaće kapiten Vladimir Stojković, a ispred njega trebalo bi da kvartet čine Miljković, Banjak, Vitas i Urošević. Međutim, Stanojević je danas otkrio da i Vitas ima nekih zdravstvenih problema, pa bi njegov nastup mogao da bude pod upitnikom. Ukoliko ne bude mogao da zaigra, u tandemu sa Banjakom treba očekivati veterana Ostojića.

Saša Zdjelar je već dugo možda i najstandardniji fudbaler Partizana, njegov nastup ni sutra neće biti pod upitnikom, a sa njim u tandemu gledaćemo Bibarsa Natha, s obzirom da Šćekić nije potpuno spreman posle problema sa temperaturom koju je imao prethodnih dana.

Probleme sa povredom je imao i Sejduba Suma, potom je usledilo i ono isključenje protiv Vojvodine, nije baš u najboljem ritmu, ali sutra bi trebalo da dobije priliku sa klupe za rezerve. Obavio je razgovor sa trenerom Stanojevićem i dobio jasne zadatke za ''lomljenje'' rivala u nastavku meča.

Zbog toga će triling iza najisturenijeg Sadika činiti Stevanović, Marković i Asano.

Dakle: Stojković - Miljković, Banjak, Vitas (Ostojić), Urošević - Zdjelar, Natho - Stevanović, Marković, Asano - Sadik.

Naravno, moguće je da Stanojević napravi i neko iznenađenje, ali deluje da je ovo najrealnija opcija.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Thursday, 24.09.2020
07:36

Ostojić bi svakako trebao da igra, baš zbog iskustva.

avatar
Nenad Van Sebe
Wednesday, 23.09.2020
23:05

Nije dobro. Natho je skoro pa beskoristan nazad. Šćekić iza, Natho ispred.
Stojković, Miljković, Banjak, Ostojić, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Natho, Marković, Stevanović, Sadik. Ulaze Suma, Asano i Smiljanić. Potonji zbog iskustva kad zatreba da se čisti i privodi kraju. Sa Asanom i Nathom nazad, trpaće nam golove iz poluprilika.

avatar
paok
Thursday, 24.09.2020
09:30

Smiljanic ne moze ni protiv Zlatibora a kamoli protiv dosta jacih ekipa.

avatar
Ar60
Wednesday, 23.09.2020
23:01

Nemojte ovog miljkovica molim vaaas