Kako će izgledati sastav Partizana posle najnovijih problema?

Autor: Darko Mitrović
subota 10.03.2018.
16:33
Izvor: Sportske.net

Da li će opet kapiten Saša Ilić morati da podnese veliki teret?

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Posle pobede nad Radom u sredu (3:1), Partizan sutra gostuje Čukaričkom na Banovom brdu.

Dan uoči derbija 27. kola Superlige, trener Partizana Miroslav Đukić je potvrdio na konferenciji za medije da neće moći da računa čak na trojicu igrača - Sejdubu Sumu zbog bolesti, a Zorana Tošića i Bojana Ostojića zbog povreda.

Ako se ima u vidu da su meč sa Radom morali da propuste i Danilo Pantić i Miroslav Vulićević, jasno je da su kadrovski problemi u Partizanu sve veći.

Ipak, poslednju dvojicu Đukić danas nije pominjao kada je u pitanju spisak povređenih, pa se očekuje da će mu i jedan i drugi biti na raspolaganju.

Crno-beli su i tokom priprema imali problema sa povredama, na poštedi su bili i Suma i Ožegović i Zdjelar, kao i Ostojić koga je baš poterao maler sa povredama ove zime, pa se već može postaviti pitanje zbog čega su ovi problemi učestali u ekipi iz Humske.

Bilo kako bilo, trener Đukić će ponovo morati da improvizuje, pogotovo u veznom redu.

Protiv Rada se kao pun pogodak pokazao povratak kapitena Saše Ilića u startnih 11, 40-godišnji kreator igre dao je veliki doprinos trijumfu nad ''Građevinarima'', pa ne bi trebalo da iznenadi da bude starter i na Banovom brdu, pogotovo što su i Suma i Tošić odsutni iz pomenutih razloga.

Ipak, samo tri dana su prošla od meča sa Radom, pa je pitanje da li će Partizanov legendarni veteran moći da izdrži ritam sreda - nedelja.

Imajući sve ovo u vidu, u prilogu je jedna od pretpostavki kako bi sastav Partizana mogao sutra da izgleda protiv Čukaričkog.
-
sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 10.03.2018
23:03

Stojković - Vulićević, Miletić (ćela), Miletić, Urošević - Zdjelar, Pantić - Janković, Ilić (Jovanović, Ožegović), Ivanović (Đerlek) - Tavamba (Jovanović, Ožegović). Miletić bek bi bio dovoljan na mestu stopera, a mogao bi da pruža i podršku levoj strani, preko koje bismo sa njim, Uroševićem i Pantićem, pa možda i Đerlekom, ako bi igrao od početka - probili Čukarički. Desna strana, sa Jankovićem, na jedinoj poziciji koju može da igra, i Vuletom, je za našu ligu neukrotiva.

avatar
aeon
Sunday, 11.03.2018
01:44

Stojković Vulićević Miletić Marković Antonov Zdjelar Pantić Janković Ilić Đerlek Tavamba - a da se pored aut linije zagrevaju Urošević Jevtović Ivanović Ožegović i Jovanović.

avatar
magister
Sunday, 11.03.2018
23:36

Hahaha, skoro tačno. Miletić igrao beka, ne Antonov, a Ilić se odmarao igrao Ožegović, ali bravo za pogodak za Markovića. Na mene je ostavio dobar utisak.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 10.03.2018
18:54

Sve je OK, samo neka pocnu Vulicevic i Pantic i neka se vise istrpe ti klinci tipa Markovic, Antonov i Jovanovic sto prakticno znaci da vise utakmice ne pocinju (levi bek) Miletic i ozegovic ako nista drugo. Ilic sigurno nece moci svih 90 minuta, neka tu udju Djerlek ili Vakulko...

avatar
Silent
Saturday, 10.03.2018
18:08

Kako oslabljeni kad imaju fss

avatar
VojvodjaninZR
Saturday, 10.03.2018
17:50

Ja ne vidim da je ekipa oslabljena, jedino sto se tice prekida jer ne igra Tosic. Vulicevica drvo na klupu, Cucin je izmislio fudbal za njega, Suma amater je najbolji na klupi plus sto mozda Ivanovic dobije sansu. Neka proba Vakulka, da vidimo tu bombu. Ilic kapiten od prvog minuta, jedino tako imamo sansu da damo gol. Malog Jovanovica u spic, dosta je vise Ozegovica i Tawambe. I za kraj najvece moguce pojacanje, Ostojic van ekipe.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 10.03.2018
18:54

Slazem se od polovine komentara to jest od tog dela -neka proba-:-D

avatar
Saturday, 10.03.2018
20:01

Vulićević je Dani Alveš za Cucina. Svaka čast Cucina na borbenosti i fizičkim predispozicijama ali Vulićević je protiv Radničkog namestio 3 šanse. 3 šanse!!! Pogodio u glavu Ivanovića, Ožegovića i pasom izbacio N.R.Miletića 1 na 1 s golmanom.