Kako bez Tošića - Hoće li Đukić primeniti recept iz Super lige? (SASTAV)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.12.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net

Strateg Partizana Miroslav Đukić večeras bi trebalo da se opredeli za formaciju koju je testirao na prethodne dve prvenstvene utakmice.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Šampion Srbije večeras igra poslednju utakmicu grupne faze Lige Evrope koja u rezultatskom smislu ima težinu zbog činjenice da se u Kijevu odlučuje o tome ko će zauzeti prvo mesto u Grupi B.

Primarni cilj je ostvaren u duelu sa Jang bojsom pre dve nedelje i zbog toga izabranici Miroslava Đukića utakmici sa Dinamom mogu da pristupe bez pritiska, ali ne i bez motiva.

Pisalo je prethodnih dana o tome kakav bi sastav Miroslav Đukić trebalo da izvede na "Olimpijskom stadionu", ali niko nije imao pravi odgovor na to iz prostor razloga što je bilo dosta kadrovskih problema.

Zoran Tošić nije odradio jučerašnji trening i najverovatnije neće biti u protokolu za meč, što bi trebalo da znači da će Đukić na teren izvesti sastav u formaciji 3-5-2.

Ukoliko sledimo tu analogiju stvari bi trebalo da budu dosta jasnije, premda i dalje postoji nedoumica hoće li u startnoj postavi biti mesta za Sejdubu Sumu ili će početi Danilo Pantić koji se nalazi u usponu forme.

Zadnju liniju Partizanovog tima večeras će činiti Nemanja R. Miletić, Bojan Ostojić i Milan Mitrović. Po bokovima će delovati Miroslav Vulićević i Nemanja G. Miletić, a centralni deo veznog reda trebalo bi da pokriju Everton Luiz, Marko Jevtović i Danilo Pantić, uz napomenu da bi Jevtović trebalo da dobije nešto defanzivnije zadatke.

U takvoj situaciji napadačku liniju će činiti Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba, dok se o golmanskoj poziciji ne polemiše jer je Vladimir Stojković zdrav i spreman da upiše još jedan nastup u dresu Partizana.

Partizan sastav

Partizan (3-5-2):Stojković - N. R. Miletić, Ostojić, Mitrović - Vulićević, Everton, Jevtović, Pantić, N. G. Miletić - Tavamba, Ožegović;

Utakmica u Kijevu počinje u 19 časova, a naši čitaoci će nešto više od sat vremena pre početka meča saznati za koji sastav se odlučio Miroslav Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 07.12.2017
17:29

A možda i dva golmana? Bez krila? Taj Suma danas mora da igra, a trebalo je voditi i još neku krilnu opciju. Danas: Stojković - Vulićević, Miletić, Mitrović, Miletić - Everton, Jevtović - Suma, Pantić - Tavamba, Ožegović (Radin). Zatvorenija varijanta sa trećim z.veznim Radinom umesto duplog špica. Inače, tim koji bi na proleće možda doneo bum Partizanu: Stojković - Rukavina (Vulićević, M. Stevanović), Miletić, Mitrović (Ostojić), Antonov (Miletić, Bogosavac) - Everton (Radin, Jevtović) - Janković, L. Marković, Tošić (Suma, A. Stevanović) - Tavamba (Ožegović), Mitrović (Đ. Jovanović).

avatar
DR DRE
Thursday, 07.12.2017
14:50

5-3-2: Stojkovic- Vulicevic, Miletic, Ostojic, Mitrovic, Antonov- Radin, Everton (bojim se da ce otici vec ove zime)- Pantic- Suma, Ozegovic. 7/18: Jovicic, Miletic, Jevtovic, Tosic, Djurickovic, Tavamba, Solomon.

avatar
DR DRE
Thursday, 07.12.2017
14:04

Pantic i Everton, Radin i Antonov, Suma i Tavamba, Bambi, crna bamba...

avatar
noname
Thursday, 07.12.2017
13:54

revolucionarna formacija 7-1-2

avatar
DR DRE
Friday, 08.12.2017
13:30

Ipak 6-2-2:-D Pantic, Suma, Tavamba i Solomon su bili nasi ofanzivci i navala nasa:-D

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Friday, 08.12.2017
18:10

Otprilike taj rad:-D

avatar
noname
Friday, 08.12.2017
16:26

zato nas i napunise, falilo je jos jedan golman i dva beka pozadi :D