Kakav se razgovor u loži juče vodio sa Sašom Ilićem?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.05.2020.
17:29
Izvor: Sportske.net, espreso.rs

Isključivo o utakmici, ili...?

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Navijače Partizana juče je prijatno iznenadila slika iz lože na stadionu u Humskoj tokom meča između Partizana i Mladosti (4:1), gde je pored članova najužeg rukovodstva crno-belih meč pratio i legendarni kapiten Saša Ilić.

Odmah posle meča pojavila se nezvanična informacija da će Ilić uskoro potvrditi povratak u Partizan, u ulozi potpredsednika kluba zaduženog za sportska pitanja.

Međutim, dan kasnije, aktuelni potpredsednik kluba Vladimir Vuletić koji je u loži sedeo pored Ilića uverava da je o svemu ovome čuo - iz medija!

''Istini za volju, ja nemam zvaničnu informaciju koju će (i ukoliko će uopšte) Saša Ilić obavljati u Partizanu. Video sam i ja u medijima da se spekuliše o potpredsedničkoj funkciji'', rekao je Vuletić u razgovoru za portal ''Espreso'', što navodi na zaključak da se juče, bar tokom utakmice na stadionu Partizana, nije ni razgovaralo o tome.

Ipak, Vuletić ne odbacuje mogućnost Ilićevog dolaska na pomenutu funkciju i naglašava da za to neće biti ni pravnih prepreka.

''Statut Fudbalskog kluba Partizan predviđa postojanje do tri potpredsednika tako da ne postoje statutarne smetnje za njegov izbor'', dodao je Vuletić.
-
Baner 10

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke