Kakav peh - Zvezda poklekla u nadoknadi prvog poluvremena! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.02.2018.
18:50
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli odlično odigrali u prvom poluvremenu revanša ali su u nadoknadi vremena primili gol koji za sada pravi razliku u dvomeču sa CSKA.

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

Posle tri četvrtine regularnog dela dvomeča između Crvene zvezde i CSKA Moskovljani imaju gol prednosti u odnosu na srpskog vicešampiona.

U prvom poluvremenu revanša videli smo opreznu igru na obe strane, s tim što je CSKA bio tim koji je imao nešto više lopte u posedu i pokušavao da kroz igru dođe do šanse za postizanje gola.

Domaći su najbolju priliku u prvom delu imali posle diskutabilne odluke glavnog arbitra koji je procenio da Ahmed Musa nije faulirao Borjana, ali je srećom Kučaev u nastavku akcije loptu poslao pored stative.

Crvena zvezda je disciplinovanom igrom u odbrani čekala šansu iz kontranapada i takav pristup se pokazao odličnim jer je srpski vicešampion mogao da ugrozi protivnički gol.

Ne može se reći da je Zvezda imala stopostotne šanse kao što je bila ona Radonjićeva u Beogradu, ali je u nekoliko navrata CSKA bio u panici posle kontranapada.

Najveći žal ostaje za akcijom iz 40. minuta kada je Zvezda imala 3 na 2 ali je Aleksandar Pešić nepotrebno dirao loptu i zapravo sprečio da ona dođe do Radonjića koji bi ušao u idealnu priliku.

A onda, veliki šok. U prvom minutu nadoknade akcija je možda začeka posle prijema lopte rukom ali je najvažnije to da je Džagoev pogodio Borjanovu mrežu i doveo CSKA u prednost.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 21.02.2018
20:41

A i ovaj sto je napisao da je zvezda u kratkim rukavima...gledao sam utakmicu nekih 35 minuta i vidim da nisu u kratkim rukavima

avatar
petar000
Wednesday, 21.02.2018
20:05

Ja sam iskreno mislio da je ovaj CSKA respektabilna ekipa, ali sam se prevario. za ovog Musu koliko se je pisalo imao sam utisak da ce sam da pobedi Zvezdu, a ispade covek jedva prosecan igrac, bas kao i Vitinjo. cak ni ovaj gol ne bi uspeli da daju da nije Rodica zakacila lopta pa prevarila Borjana. Jalova ekipa koja igra fudbal na nivou nase lige. Zvezda po meni i sada na 1:0 ima vece sanse da prodje. S tim sto ni ona ne blista, niti je nesto bolja ekipa, i ko god da prodje u sledecem kolu ce biti lagano nakantan. Ali realno, nasi timovi su vec sada plasmanom u ovu rundu prebacili debelo svoje realne mogucnosti.

avatar
Amar Zornic
Wednesday, 21.02.2018
19:59

Fale boaci i kanga da zagrade loptu malo

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 21.02.2018
19:59

Steta da je PEsic nije dirao, mada kakvu realizaciju ima Radonja ni to nista ne bi znacilo.

avatar
Kajri Irving
Wednesday, 21.02.2018
19:58
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 21.02.2018
19:57

Ovakav gol mozemo samo mi dobiti. Kad kazem mi,mislim na sve ekipe i reprezentaciju Srbije.

avatar
ZubA
Wednesday, 21.02.2018
19:57

Vidi se da su iskusniji, ofsajd kod one njihove sanse nije bio, ali brate i one dve ruke. Neverovatno koliko srece nemamo. Najmanje je ona prisutna kroz celu evropu. Uz to steta sto je Pesic dirao loptu, ako napadnemo mozemo dati gol sigurno.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 21.02.2018
19:56

Ovaj sto je napisao da je Stojkovic zvezdin Marselo vidi se koliko poznaje fudbal...jer Marselo je levi bek a ovaj je desni

avatar
deki trbic
Wednesday, 21.02.2018
19:56

Ahahaha busi ahahhaha busi ahahaha 😛😛😛

avatar
Nikolaus
Wednesday, 21.02.2018
19:55

Predaleko je Zvezda od gola CSKA. Radonjica nema nigde. Ben odlican. Mora to malo mirnije i sa malo manje respekta za protivnika. Moze Zvezda do gola u drugom!!