Kakav meč! Zvezda vodila 3:0, na kraju izgubila od Zenita!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.03.2019.
18:26
Izvor: Sportske.net

Minimalan poraz crveno-belih nada.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kako smo juče i najavili, danas su na pomoćnom terenu stadiona ''Rajko Mitić'' snage odmerili mlađi kadeti Crvene zvezde i ruskog Zenita, igrači rođeni 2003. godine.

Njihov duel bio je veoma zanimljiv i efikasan, a gosti iz Sankt Petersburga na kraju su slavili rezultatom 5:4, iako je Zvezda vodila sa 3:0 do pred kraj prvog poluvremena!

Od 44. minuta počela je ruska goleada, njihovih pet uzastopnih golova, za preokret na 3:5, a crveno-beli su u finišu uspeli da ublaže ovaj poraz.

Isti rivali odmerili su snage u februaru u Rusiji, kad su mlađi kadeti Crvene zvezde ostvarili dve pobede, pa je ovo bio svojevrsni revanš ekipe Zenita.

Ali, ni to nije sve, jer će Zvezda i Zenit odmeriti snage i u subotu za kad je zakazan meč kadeta.
 
Strelci: Lazetić u 13. i 26, D. Petrović u 35. i Janković u 71. za Crvenu zvezdu, a Koroljev u 44. i 51, Kuznjecov u 57, Panteljičuk u 60. i Halojev u 62. minutu za Zenit.
 
Crvena zvezda: Ćopić, Živanović, Ikanović, D. Petrović, A. Đurić, Miletić, Knežević, Đurić, Lazetić, N. Mituljikić, Stanković. Igrali su još: Lukić, Bjelanović, Stojanović, J. Mituljikić, Janković, Bojović, B. Petrović.
 
Zenit: Pavlov, Pantelejčuk, Karsimov, Murzakov, Kavižnjikov, Mihajlov, Mihajlovski, Stoljarov, Jemilijanov, Kuznjecov, Hvastuhin. Igrali su još: Kim, Hajlojev, Fajdejev, Koroljov.

Ceo današnji meč možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke