Kakav je Zvezdin plan za finiš prelaznog roka?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 16.08.2016.
08:59
Izvor: Sportske.net

Grof Božović zakopčan kada je ptiča o pojačanjima u pitanju, šta je plan kluba?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U kratkim crtama, ništa se neće dešavati dok ne prođu mečevi sa Sasuolom.

Ako Zvezda prođe opasne Italijane, nema dileme, sadašnji tim ostaje na okupu, biže i pojačan, mada će od završetka revanša u Ligi Evrope do kraja prelaznog roka ostati tek nekoliko dana.

Sa druge strane, Katai tvrdi da ga iz kluba ne pritiskaju da ode, ali bi on mogao da napuni kasu, u slučaju da srpski šampion ostane bez evropske jeseni. Ponuda ima, odbijeno je par od oko 3 miliona evra, jasno je, Katai je igrač koji pravi razliku.

Vieira je i dalje negde između odlaska i ostanka, Portugalac tvrdi da želi da i dalje igra za Zvezdu, a utihnule su priče o interesovanju Marseja koji je i sam u teškoj situaciji i Olimpijakosa.

Crveno-beli su odustali od štopera Mitrovića, ali ne i od pozajmice Vukašina Jovanovića mada za sada nema pozitivnog odgovora od Zenita.

Ispadanje od Italijana verovatno znači "plan B", smanjivanje troškova prodaju Kataija i Vijere, ako bude bilo dobrih ponuda. U tom slučaju bi centarfor Čačana Vujaklija, a u svakom slučaju na "Marakani" planiraju drastično smanjenje igračkog kadra, da najmanje četvoricu igrača pošalju na pozajmicu.

Dakle, čeka se ishod mečeva sa Sasuolom, mnogi veruju da je ovakva Zvezda prejaka za domaći šampionat, ali traži se evropski uspeh, na putu stoji odlični tim iz Serije A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 17.08.2016
02:16

Uz dužno poštovanje, mislim da ova formula nije baš najbolja i da Terzić i Božović imaju neku drugu formulu. Ako je plan A plasman u LE i proleće u Evropi, moraju se ZADRŽATI svi starteri, prvenstveno Katai i dovesti POJAČANJA evropskog kvaliteta: levonogi, niski, hitri ŠTOPER, levonogi, niski, hitri, neprelazni, izraziti defanzivac ZADNJI VEZNI i ŠPIC.Plan B podrazumeva domaću ligu, ubedljvo osvajanje šampionske titule i kupa i FORMIRANJE TIMA za kvalifikacije i grupnu fazu LŠ. U toj varijanti prodati VIEIRU i LE TALEKA, RUIZA ili MUČEA i još nekoliko limitiranih igrača a što ne nađe angažman, dati na pozajmice. KATAIJA ZADRŽATI!!! Obavezno POJAČANJE na poziciji ŠTOPERA (levonogi, niski, hitri, plus ŠPIC (Vujaklija ili još kvalitetniji). Na klupi treba da sedi 2-3 igrača za rotacije i 4-5 najperspektivnija MLADA IGRAČA. SREĆNO!!!

avatar
MarkoSi
Tuesday, 16.08.2016
11:55

To je potpuno logična priča, kao i ostanak Kataija i Vijere do okončanja mečeva sa Sasuolom jer ukoliko bljesnu, cena će im porasti. Ono što je veliki problem za Zvezdu jeste pozicija štopera i tome bi morali pristupiti veoma ozbiljno kako ne bi napravili kiks kao sa Edsonom. Po mom mišljenju, upravo taj propust sa Edsonom je Zvezdu koštao LŠ jer bi sa još jednim kvalitetnim štoperom Ludogorec teško došao do konačnog trijumfa.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 16.08.2016
13:01

A ko ti je drugi kvalitetan stoper? Trenutno nemamo ni jednog kvalitetnog stopera, Rendulic nam je najbolji, a Savo bi sa svojih 35 godina odigrao bolje od svih

avatar
bokibole
Tuesday, 16.08.2016
17:28

Ima zvezda kvalitetnih stopera,po mom misljenju su pogresili sa Phiebel-om jer i nije neki kvalitet,mozda ce me demantovati protiv Sasuola.Imamo Rendulica,Lune je bivsi igrac,a trebalo bi dati sansu Adamu M. jer su ga doveli jos u maju,jedino ako i to nije neki tal u pitanju...A Savo Pavicevic bi nam sada dobrodosao,ali istekao mu je ugovor i ima 35.godina ali odigrao bi puno pametnije od gore navedenih.

avatar
Tuesday, 16.08.2016
16:07

Konačno da se neko seti Pavićevića. Ne znam zašto je otišao. Možda mu je i istekao ugovor, ne znam. Uglavnom, bolje bi odigrao od Rendule ili Luneta, plus može da igra i desnog beka (ako zatreba naravno).