Kakav je plan Milana Rodića u zimskom prelaznom roku?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.01.2020.
21:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Hoće li Zvezda promeniti levog beka u nastavku sezone?

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crvena zvezda će u nastavak sezone sa novim trenerom, Vladana Milojevića je zamenio Dejan Stanković, a kakvo mišljenje o svemu tome ima iskusni levi bek Milan Rodić, otkrio je u razgovoru za klupski sajt Crvene zvezde.

''Sa Milojevićem smo ostvarili velike rezultate i hvala na svemu što je dao klubu, ali Crvena zvezda uvek traži više i bolje, ne poznaje juče već samo danas i sutra. Dejan Stanković je imao vrhunsku igračku karijeru, bio je lider, harizmatičan je i sa jakom željom se vratio u klub.

Videlo se to na promociji. Dejan donosi novu energiju i nadam se da ćemo pod njegovim vođstvom igrati još bolje i sezonu završiti duplom krunom koja nam je izmicala poslednje dve sezone'', izjavio je Rodić.

U osvrtu na Zvezdin učinak tokom jeseni, Rodić žali zbog propuštene prilike u Pireju protiv Olimpijakosa, kada su minuti delili Zvezdu od ''evropskog proleća''.

Ali, kada pogleda tabelu Linglong Superlige, raspoloženje se odmah popravi.

''Generalno, opet smo imali veoma dobru polusezonu, stekli smo popriličnu prednost nad Partizanom ali nas to ne zavarava bez obzira što se posle 30 kola neće deliti bodovi u plej-ofu. Navikli smo da igramo kao da nemamo bodovnu prednost a tako ćemo i nastaviti.

Nećemo biti opterećeni velikim brojem utakmica i zato očekujem da osvojim treću uzastopnu titulu sa mojim klubom, a i da dodam taj trofej kupa. Učinićemo sve da nam se ne ponovi finiš prošle sezone kad smo izgubili finale'', objašnjava Rodić.

I letos se govorilo o njegovommogućem odlasku iz Zvezde, ta opcija je otvorena i sada tokom zime, ali on se time ne opterećuje.

''Biće šta će biti, klub se prvo pita'', istakao je Rodić i dodao da je već počeo sa individualnim radom, u iščekivanju Stankovićeve prozivke.

''Počeo sam već da trčim kako bih što spremniji dočekao start priprema. Razmišljam samo o Zvezdi, jedva čekam da startujemo, očekuje nas novi trener, novi zahtevi, u svakom  slučaju nešto drugačiji rad nego što smo ga imali do sada.

Imaćemo u starim bazama Pafosu i Beleku izvanredne uslove za rad, video sam i da ćemo odmeriti snage sa dobrim protivnicima. Veoma sam motivisan da se što bolje pripremim ne samo zbog Zvezde već i zbog reprezentacije Srbije jer nas u martu očekuju važni mečevi u baražu Lige Nacija za plasman na EURO'', zaključio je Rodić koji je svim pravoslavnim vernicima čestitao Badnji dan.

Podsetimo, on je u Zvezdu stigao u leto 2017. iz ruske ekipe Krila Sovjetov, a ugovorom je vezan do leta 2022. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Чарлс Јенкинс
Wednesday, 08.01.2020
15:35
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 07.01.2020
11:47

U zvezdi je sve na prodaju samo kad bi neko ponudio za ove silne reprezentativce Srbije neki evro.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 07.01.2020
11:47

Braco Zvezdasi, tj. braco Srbi, mir Bozji Hristos se rodi.