Kakav fudbal može da igra Voždovac?

Autor: Beta Beta
petak 31.07.2020.
15:09
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Jovan Damjanović rekao je danas da njegova ekipa već u meču protiv Radnika želi da pokaže kakav fudbal može da igra.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

"Poznajemo jako dobro ekipu Radnika, tim pre što smo sa njima igrali poslednji meč u protekloj sezoni. Poštujemo sve što rade, ali spremamo se da krunišemo dobar pripremni period i jedina nagrada za moje igrače može biti samo pobeda", rekao je Damjanović, prenosi klub.

"Svi u ekipi su zdravi, nemamo kadrovskih problema na sreću i spremni smo da pokažemo na startu sezone kakav fudbal može da igra Voždovac", dodao je on.

Fudbaleri Voždovca sutra dočekuju Radnik na početku nove sezone u Super ligi Srbije.

Jovan Nišić započinje svoju treću sezonu medju "zmajevima" i na startu nove sezone poneće i kapitensku traku.

"Odlično smo odradili kompletne letnje pripreme i mislim da možemo biti jako optimistični pred prvo ovosezonsko kolo. Ekipa je evidentno podmladjena, ali je u klubu trenutno grupa izuzetno talentovanih igrača koji mogu da iznesu teret sezone u Super ligi i ostvare najviše domete koje je klub stavio pred nas", rekao je Nišić.

"Tu su i iskusni Gajić, Putinčanin i Stojčev koji znaju kako da pridju mladim igračima i ne sumnjam da će sve to kao celina na terenu dati jedan dominantan Voždovac"
, naveo je Nišić.

On je istakao i da mu je žao što na tribinama neće biti navijača.

"Ali apelujem na sve da se ponašaju odgovorno kako bismo se što pre svi videli na stadionu", rekao je Nišić.

Utakmica izmedju Voždovaca i Radnika igra sutra od 19.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke