Kakav derbi, Zvezdin "bombarder" protiv idola "Grobara", vruća transfer zima!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ovo je dilema slavnog kluba, videćemo šta će biti na kraju čitave priče, ali izgleda da i jedan i drugi menjaju sredinu!

Epa/Aidan Crawley
Epa/Aidan Crawley

Povezane vesti

Vicešampion Srbije napravio je posao decenije dovođenjem Ričmonda Boaćija što bi zvanično moglo da bude potvrđeno u predstojećem prelaznom roku.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić priznao je da će biti teško zadržati Boaćija jer ga veliki broj klubova prati i želi u svojim redovima.

Mediji su do sada pisali o interesovanju Čelsija, Evertona, Šangaj Šenhue, Vest Hema i praške Sparta, a "Žurnal" prenosi da se u trku uključio i belgijski velikan.

Anderleht je u prošlosti umeo da pazari u Srbiji i ne bi bilo čudo ukoliko bi reprezentativac Gane završio na "Konstant Vanden Stoku".

"Ljubičasti" su navodno spremni da izdvoje između 5.000.000 i 7.000.000 evra za Zvezdinog golgetera i to su cifre koje bi mogle da budu interesantne crveno-belima.

Sa druge strane, postoji i varijanta po kojoj bi Mitrović mogao da se vrati u Brisel, na pozajmicu, Benitez ne računa na njega i želi da dovede Ingsa iz Liverpula.

Prošlog leta Zvezda je odbila ponudu tešku 4.000.000 evra za Ričmonda Boaćija, pa nema sumnje da će ove zime tražiti više, imajući u vidu na koji način je reprezentativac Gane odigrao jesenji deo sezone.

Priča o Čelsiju je i dalje aktuelna, i danas mediji u Engleskoj pišu da Konte odlučuje između Boaćija i Bentekea iz Palasa, ali da je Zvezdin napadač jeftinija i realnija opcija.

Klub će napustiti Bačuaji i Italijan želi da odmah početkom prelaznog roka dovede zamenu!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amar Zornic
Thursday, 09.11.2017
12:24

Preko 7 mil odmah nek ide :)

avatar
Korner-Pixi-G000000L
Thursday, 09.11.2017
11:51

Sve ispod 10 miliona je smesna cifra za momentalno najboljeg strelca Lige Evrope.

avatar
Dejan Pristajko
Thursday, 09.11.2017
13:39

kakav crni najbolji strelac lige Evrope, Zvezda dala dva gola u ligi. Jedino ako racunas i kvalifikacije. A da je kvalitetan napadac jeste i vrijedi mnogo.

avatar
Mangus
Thursday, 09.11.2017
11:27

Ako su pametni, nece ih prodavati sad. Bar ne Boacija, koji ima jos 3 godine na ugovoru. Jer ako da neki gol u LE, prodje se grupa i Zvezda osvoji trofej u JSL, moci ce komotno da traze 10 i dobice.

avatar
Thursday, 09.11.2017
11:27

Ako gledamo realno, 10milki neće niko da plati igrača iz Srbije. Mislim da je 7milki puna kapa, pa makar I Boači bio u pitanju. Ja bih na Terzinom mestu (ne sumnjam da će on još bolje odraditi kombinaciju) tražio I minimum 25% od narednog transfera! I ako može Račića da proda za neke novce, to je onda puna kapa...