Kakav derbi, sjajan derbi! Zvezda uzvraća udarac, Partizan potpuno uzdrman, ulazimo u dramatičnu završnicu!

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
12:21
Izvor: Sportske.net

Golovi, šanse, majstorije, ali i najava rezultatskog preokreta u drugom poluvremenu derbija poslednjeg kola Omladinske lige Srbije, šta će se dogoditi do kraja?

Screenshot, Youtube/Crvena zvezda
Screenshot, Youtube/Crvena zvezda

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena koje je Partizan pred svojim navijačima dobio sa 3:0, uz sjajnu igru Kokira i dvostrukog strelca Novića, delovalo je da je Zvezda u ''nokdaunu'' i da će se teško oporaviti od ovako velikog rezultatskog minusa.

Ali, tek što je počelo drugo poluvreme, usledila je furiozna igra Crvene zvezde koja vrši veliki pritisak na Partizanovoj polovini i to joj već donosi rezultat.

U 52. minutu Savić je posle prodora po desnoj strani uspeo da pronađe rupu u odbrani Partizana i loptu pošalje u donji desni ugao Vukanićevog gola - 3:1.

Majstorija Stefana Santrača u 57. minutu, sa nekih dvadesetak metara je opalio u dalji ugao, lopte je bežala od Vukanića i golman Partizana je svojom paradom samo ulepšao ovaj gol - 3:2.

U međuvremenu je ppogodio i stativu, par minuta ranije, a novi udarac za Partizan tek je usledio.

Zvezda je posle još jednog opasnog napada iznudila korner, Eraković je šutirao, Savić je zakačio tu loptu i prosledio je u mrežu - 3:3!

Ni to nije bilo sve, u 69. minutu Zvezda je imala sjajnu priliku za vođstvo, ali Bosić i Santrač nisu uspeli da realizuju sjajnu akciju.

Za to vreme, Brodarac protiv Čukaričkog vodi sa 2:1.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke