Kakav dan za "Grobare" - Leo kupio POVRATNU kartu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.12.2016.
17:20
Izvor: Sportske.net

Poruka koju je Uroš Đurđević poslao navijačima Partizana dan nakon poslednje utakmice jesenjeg dela sezone "Grobari" su dočekali sa oduševljenjem. Šta će tek reći za Leonardov gest.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dan nakon poslednje utakmice jesenjeg dela sezone za fudbalere Partizana počeo je zasluženi odmor, a za navijače zebnja zbog toga što nisu sigurni da li će najbolji pojedinci ostati u Humskoj.

Drugi strelac ekipe Uroš Đurđević oglasio se tokom dana i nedvosmisleno poručio da ostaje u Partizanu i da mu je namera da sa crno-belima osvoji "duplu krunu", a tokom popodneva stigla je još jedna važna vest.

Brazilski internacionalac Leonardo u petak je posetio Humsku kako bi se oprostio sa čelnicima crno-belih i trenerom Markom Nikolićem, ali samo na neko vreme pošto je kupio povratnu kartu za Brazil!

Momak koji je za četiri meseca izrastao u najvažniju kariku u timu Marka Nikolića postigao je 12 golova od 27. avgusta do 15. decembra, ali se o njegovom ostanku polemisalo prethodnih dana zbog činjenice da u ugovoru ima otkupnu klauzulu u vrednosti od 2.5 miliona evra.

Uprkos tome, Leonardo je poručio da je zadovoljan u Partizanu, a izvor blizak klubu poručuje da Brazilac ostaje u Humskoj i da će na proleće nastaviti pohod ka trofejima sa crno-belima.


Leonardo da Silva Souza priključio se Partizanu početkom jula 2016. godine i za kratko vreme pokazao da je sportski sektor napravio vrhunski potez njegovim angažovanjem pošto je postao nezamenjiv šraf u timu Marka Nikolića.

Ukoliko Leonardo održi reč i ispoštuje dogovor sa čelnicima crno-belih "Grobari" će na proleće nastaviti da uživaju u njegovim majstorijama koje će Partizanu biti od velike pomoći na putu ka "duploj kruni".

Brazilac će se prema danas dogovorenom planu vratiti u Srbiju do 9. januara kada će Marko Nikolić obaviti prozivku pred početak priprema za prolećni deo sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zeljko PRAVDA
Friday, 16.12.2016
21:49

Nesto tu smrdi. Da nemaju nameru da ga prodaju, i to za jako male pare, bio bi mu ponudjen novi, poboljsan naravno, ugovor. Ovako vec vidim upravu kako svaki dan citaju mail-ove i cekaju neciji poziv vredan 2 500 000e.

avatar
Penal titula
Friday, 16.12.2016
20:34

Ovo je baš , baś , indijanci vuku drva , biće ......:)

avatar
X
Friday, 16.12.2016
19:41

Ja iskreno nisam ni pomislio da ce otici.. to sto novinari dizu frku oko Instagram poruka je druga stvar.. tako da, za mene je ta povratna karta sasvim normalna stvar.

avatar
Anderton
Friday, 16.12.2016
19:21

Verovaću kad ga vidim u prvoj utakmici na proleće u našem dresu.

avatar
Peron
Friday, 16.12.2016
18:31

Toooooooo Leoooo...

avatar
Milos 1996
Friday, 16.12.2016
19:01

Dzabe se radujes,kupio povratnu kartu da uzme zadnje dve plate koje mu duguju!:D

avatar
Algebra
Friday, 16.12.2016
18:27

Ne plaše se navijači da l' će on održati svoju reč, već se plašimo da l' će se uprava pridržati dok ''dogovora'' da ga neće prodati. Nisu nezadovoljni igrači (najveći) problem srpskog fudbala, već razni ''menadžer'', Terzići, Vučelići, Kokeze, Vazure i ostali politički pijuni koji su u sportu samo radi ličnog bogaćenja.

avatar
Friday, 16.12.2016
18:22

POVRATAK PLAVE KORNJACE