Kahriman o Ludogorecu: ''Izbacili su neke druge, al' sa nama još nisu igrali''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Zvezdin čuvar mreže optimista pred dvomeč sa bugarskim šampionom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crveno-beli večeras igraju svojevrsni ''meč istine'', u kojem će pokazati svoju pravu vrednost i najaviti svoje realne domete u Evropi ovog leta.

Naravno, pristalice Crvene zvezde veruju da će njihovi ljubimci nastaviti sa sjajnim rezultatima koje su tokom prošle sezone ostvarili na domaćoj sceni, iako će protiv Bugara biti na mnogo većem iskušenju.

Ono što mnoge zabrinjava, jesu kiksevi u odbrani, koji su bili primetni u prve tri utakmice od početka sezone, ali golman Damir Kahriman ne sumnja u svoje saigrače iz defanzivne linije.

''Ne bih rekao da je naša odbrana nesigurna, ima grešaka, ali je to posledica dolaska novih igrača'',
ističe Kahriman, a prenosi ''Blic''.

Kada je u pitanju večerašnji protivnik, Kahriman ne daje prednost Ludogorecu, iako ta ekipa ima iskustvo igranja i u Ligi šampiona, za razliku od crveno-belih.

''Tada su izbacili neke druge ekipe, sa nama još u kvalifikacijama nisu igrali. Bili su bolji i od Partizana, ali su to bila neka druga vremena.

U Ludogorecu dosta ulažu novca, žele da uđu u istoriju bugarskog fudbala, ali ćemo se potruditi da im to onemogućimo'',
zaključio je Kahriman.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
kizito
Tuesday, 26.07.2016
12:52

Ljudi,ja se nadam da ce odbrana biti na nivou.Protiv slabijih protivnika odbrana nije dovoljno fokusirana i pomalo je opustena,a pritom je Zvezda igrala ofanzivno.Veceras je drugacije,70 posto tereta je na odbrani i toga su i oni svesni,a i igrace Zvezda defanzivnije.Pisem ovo i molim se Bogu da sam u pravu.

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 26.07.2016
11:40

To je pozitivan pristup,ali i prepotentan kao i sve izjave igraca i strucnog staba u zadnje dve nedelje odkako se zna protivnik.Mnogi zaboravljaju gde je bio klub pre samo godinu dana,a gde sada.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.07.2016
11:07

Tako je Kahrimane, sa tim razmišljanjem večeras mora da uđe u utakmicu svaki igrač Zvezde i da igra samo na pobedu jer samo sa takvim pristupom možemo Bugare poslati na kupanje.

avatar
kizito
Tuesday, 26.07.2016
14:50

Mnogo sam Zvezdinih sezona u Evropi ispratio.I 1991. i muke pre toga sa Realom,Kelnom,Milanom, Atletikom,Benfikom...ali imam neki osecaj da cemo veceras mnogo dobro proci.Nadam se da me osecaj ne vara.Pisacemo opet oko 22h.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.07.2016
16:26

I ja imam takav osećaj, najviše zbog odlične tradicije protiv Bugarskih klubova.