Kafu otkrio Zvezdin najveći adut u Parizu

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 30.09.2018.
13:04
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Tri dana pred gostovanje Pari Sen Žermenu fudbaler Crvene zvezde Džonatan Kafu otkrio je šta bi crveno-belima moglo da donese pozitivan rezultat u Parizu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije odigrao je svoj meč 10. kola Super lige u subotu uveče kako bi stručni štab na čelu sa Vladanom Milojevićem imao više vremena da pripremi ekipu za ono što sledi sredinom predstojeće nedelje.

Strelac vodećeg gola za Zvezdu u pobedi nad lučanskom Mladosti (2:1) tvrdi da je ekipa spremna za izazov koji je očekuje u Parizu.

"Zvezda je danas na mestu na kojem kao klub sa bogatom istorijom i pripada. Smatram da ova ekipa zaslužuje da odmerava snage sa najboljima u Evropi. Utakmica u Ligi šampiona je sama po sebi izazov za svakog fudbalera. Mi smo spremni, znamo sa kojom ekipom odmeravamo snage i znamo da nas ne očekuje lak posao, ali verujem da ćemo pokazati kvalitet koji posedujemo", rekao je Džonatan Kafu za klupski sajt.

Crveno-beli nakon prvog kola u Ligi šampiona zauzimaju drugo mesto u Grupi C. Krilni fudbaler Zvezde smatra da bi odbrana mogla da bude najveći adut na gostovanju Pari Sen Žermenu.

"Prošle godine u Ligi Evrope, sada u Ligi šampiona Crvena zvezda je pokazala da ima čvrstu odbranu, ne primamo lako golove i siguran sam da možemo da iznenadimo svakog protivnika kada naiđe na naš bedem. Takođe, u napadu imamo kvalitetne igrače, sve se bolje razumemo na terenu kako vreme odmiče i naše zajedništvo i požrtvovanost na terenu mogu da nam donesu pozitivan ishod", rekao je Kafu.

Gol u duelu sa Lučancima bio je drugi koji je Džonatan Kafu postigao u crveno-belom dresu.

"Trebalo nam je malo vremena, ali smo zaigrali kako umemo i zabeležili zasluženu pobedu. Gol u Zvezdinom dresu mi mnogo znači. U dogovoru sa Ebisiliom na terenu odlučili smo se da ja izvedem penal. Šutnuo sam u golmanovu levu stranu i, iako je krenuo na pravu stranu, nije uspeo da odbrani taj udarac. Još mnogo utakmica je pred nama, trudiću se da budem još bolji i da postignem mnogo golova", zaključio je Kafu.

Utakmica 2. kola grupne faze Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Crvene zvezde igra se u sredu od 18:55.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

28 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 30.09.2018
23:34

Кафу ништа није показао у Звезди.

avatar
sef9
Sunday, 30.09.2018
18:17

protiv mladosti i napretka drugi tim a protiv partizana dogovoren mec bez previse truda 1-1 znali su to i oni a i mi pre meca a posle se kao busaju za onaj gol boacija al dobro idemo dalje sledeci je psz branicemo se to je logicno a sta ce da bude samo bog zna

avatar
Old_school
Sunday, 30.09.2018
15:42

Meni i dalje nije jasno zasto.si ti doveden i u cemu si to bolji od Srnica? Cak i od Milica. Tuga te bila gledati protiv Mladosti juce. Od 0 driblinga, do masenja zicera.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
15:09

Mena malo brine momentalna forma Borjana jer protiv partizana i Mladosti iz Lucana golovi mu idu na dusu jer te udarce bi odbranio svaki golman u SuperLigi, Nadam se da je to samo trenutni pad forme i da ce vec na Parku Princeva biti onaj pravi.

avatar
petar000
Sunday, 30.09.2018
17:47

Da nemate tog Borjana vi bi na svakoj primali po tri. On, em je dobar golman, em ima srece za izvoz. Kako moze odbraniti nesto sto ne vidi? Djulad su mu poslali i jedan i drugi, da je pokusao da brani zavrsio bi u mrezi zajedno sa loptom. Na reanimacije bi isao.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
21:45

Ja tvoj komentar nisam uzeo za ozbiljno.

avatar
MALI PLAVI
Sunday, 30.09.2018
14:58

Sve ispod 4 komada je uspeh!

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 30.09.2018
14:23
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
14:08

Desava se kad neki igraci Zvezde zaigraju za partizan da se odricu srpskog pasosa i srpskog drzavljanstva.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
14:02

Jos ti da budes na nivou pa onda mozes da pricas o igri celog tima.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 30.09.2018
13:23

Ne možete ni Mladost iz Lučana da pobedite bez pomoć sudija, Partizan vas je razmontirao a 3 razlike sudija vas spašava poraza, na svakoj utakmici u prvenstvu vas sudija vodio do pobede, protiv Napolija ste kao i protiv Partizana jedva par puta prešli centar sa svega 1-2 udarca u gol protivnika, protiv Salcburga, Trnave i Spartaksa pomoć sudija za prolaz dalje. Jedino ste Suduvu pošteno prošli u dosadašnjem delu sezone. Potrošili ste para kao niko nikad u istoriji srpskog sporta, a doveli sve same Sume, Suma do Sume i jedan Sumaila.