Kadetkinje za istoriju ženskog fudbala!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 09.05.2016.
20:21
Izvor: Sportske.net

Reprezentacija Srbije do 17 godina sutra, 10. maja od 15 časova igra utakmicu od istorijskog značaja.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentativke Srbije do 17 godina sutra igraju protiv Engleske na Evropskom prvenstvu koje se održava u Belorusiji.

Devojke će juriti pobedu kako bi se plasirale među četiri najbolje reprezentacije u Evropi, što je itekako moguće.

Danas je svoj 17. rođendan proslavila Isidora Vučković, istakla je da očekuje još bolje izdanje protiv Engleskinja nego protiv Norvežanki.

"Volela bih da odigramo dobru utakmicu, da igramo timski, što nas je i dovelo na evropski šampionat. Verujem da ćemo odigrati jos bolje nego protiv Norveške, jer nam za prolaz treba ubedljiva pobeda. Igrali smo nedavno sa Engleskom, izgubili smo u Staroj Pazovi, dobro se poznajemo. Verujem u nasu generaciju i nadam se da će saigračice ispuniti moju želju", istakla je slavljenica.

Selektorka Stanojević nema neku veliku dilemu da će njene izabranice odigrati maksimalno angažovano, rekla je da je Engleska velesila protiv koje svi imaju motiva.

"Engleska je velesila u ženskom fudbalu i nije tim kome možemo da pretimo. Dobro se poznajemo i svesni smo svih njihovih vrlina, ali i slabosti. Uvek je izazov igrati sa najboljima i srećne smo što ćemo sutra imati tu priliku. Utakmice na ovako visokom nivou su od neprocenjivog značaja za budućnost ove talentovane generacije", rekla je Suzana Stanojević.

Za plasman u polufinale Srbiji je potrebna pobeda od dva golarazlike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke