Kadeti su ponos Zvezde, evo kako da prekratite slobodno vreme!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 23.03.2020.
18:57
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Solidarnost na prvom mestu.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Pandemija Korona virusa pogodila je ne samo fudbal na najvećoj sceni, već i mlade fudbalera iz omladinskih kategorija.

Takav je slučaj i sa kadetima Crvene zvezde koji se trenutno nalaze u svojim domovima gde koliko-toliko održavaju formu.

Za to pobrinuo se kondicioni trener Slobodan Čikara koji je napravio plan rada, a Uroš Branković ističe da vredno koristi i slobodno vreme.

"Trudim se da održim formu radeći i sa loptom i bez nje, a veliku zahvalnost svi dugujemo našem kondicionom treneru koji nam je podelio sjajan plan koji svi poštujemo. Treniram u dva termina kod kuće u Čačku, takav je plan i dogovor. Osim toga, slobodno vreme koristim kako bih učio, ali i igrao igrice. Mnogo volim da gledam horor filmove", kazao je Branković u izjavi za klupski sajt.

Njegov saigrač David Petrović pored svojih obaveza, pomaže i svojim ukućanima i komšijama u nabavci.

"Na raspolaganju sam starijim ukućanima, ali i komšijama. Svakodnevno odlazim do apoteke ili u market i to radim sa osmehom. Pomažem komšijama kada me pozovu. U ovim trenucima mi mladi moramo da pokažemo da stariji sugrađani mogu da računaju na našu pomoć", rekao je Petrović koji je potom preporučio ljudima kako da provedu slobodno vreme.

"Serija “Bekstvo iz zatvora” je nešto što bih svakom preporučio da pogleda. Zaista je ostavila veliki uticaj na mene i mogu u svakom trenutku da je gledam i uživam. Tu su i serije “Moć” i “Lucifer” koje trenutno pratim i odlične su. Kada završim sa treninzima, gledam serije, a volim i da igram Fifu".
Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 23.03.2020
20:08

Ako su ponos Zvezde, onda su ponos i Srbije i Srpske dijaspore.