Kadeti kreću u pohod na Evropsko prvenstvo

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.10.2016.
12:55
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije u sredu počinje prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će naredne godine biti održano u Hrvatskoj.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije koju čine dečaci rođeni 2000. godine i mlađi u sredu igra prvu od tri utakmice u sklopu prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje će 2017. godine biti održano u Hrvatskoj.

"Orlići" prvu utakmicu igra 26. oktobra u mestu nadomak italijanskog grada Ravena, a protivnik će im biti odabrana selekcija BJR Makedonije.

"Makedonci imaju jednu od najtalentovanijih generacija i došli su u Italiju sa velikim ambicijama. Mnogo vremena su proveli zajedno, rade po specijalnom programu i čeka nas jedna veoma zahtevna utakmica" kazao je selektor Ilija Stolica.

Kadetska reprezentacija Srbije nalazi se u grupi sa selekcijama Italije, BJR Makedonije i Albanije, a selektor Stolica veruje u uspeh svojih izabranika.

"Skenirali smo i ostale rivale, ali akcenat je sada na Makedoniji i pre svega, našem učinku. Gledamo sebe, znamo šta hoćemo i koliko možemo. Svaki put želimo i više i bolje, a ovde smo došli da se izborimo za jedno od dva mesta koje vode u narednu, elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo" istakao je selektor.

Poslednje dve provere naši kadeti imali su u septembru protiv vršnjaka iz Belorusije i oba meča koja su bila odigrana u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi rešili su u svoju korist.

Kvalifikacije za EURO 2017 - Grupa 4:


sreda (26. oktobar)
Srbija - BJR Makedonija 11.00
Albanija - Italija 15.00

petak (28. oktobar)
Srbija - Albanija 11.00
Italija - BJR Makedonija 14.45

ponedeljak (31. oktobar)
BJR Makedonija - Albanija 15.00
Italija - Srbija 15.00

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke