Kadeti Crvene zvezde brojali do sedam

Autor: Milovan Longinov
subota 19.09.2020.
15:11
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk

Fenomenalni su bili izabranici Srđana Stojčevskog u okviru 10. kola Kadetske lige Srbije i postigli čak sedam pogodaka u duelu sa Brodarcem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kadeti Crvene zvezde pobedili su Brodarac rezultatom 7:0 (3:0) u Kadetskoj ligi Srbije.

Po dva puta su pogađali Davor Rakić, Mirko Nikolašević i Jovan Šljivić, a debitantski gol u crveno-belom dresu je postigao Stefan Miladinović.

Imao je Rakić u uvodnim trenucima meča dve izgledne prilike, oba puta je pokušao da prebaci golmana, ali je Lešnjak uspeo da predvidi te namere i zaustavi pokušaje našeg napadača. Sve vreme se konstantno igralo na polovini Brodarca, a bunker gostiju je probio Mirko Nikolašević u 18. minutu koji je sa dvadesetak metara fenomenalno pogodio rašlje gola nakon što se oslobodio čuvara.

Prednost je udvostručio Jovan Šljiviću 30. minutu, ali najveće zasluge za gol idu Rakiću koji je i sam mogao da završi akciju, ali je nesebično asistirao za saigrača, a njemu nije bilo teško da na prazan gol pošalje loptu u mrežu. Ipak, nije se dugo čekalo na Rakićev gol. Svega minut kasnije posle asistencije, fenomenalno je istrčao između oba štopera Brodarca i rutinski matirao Lešnjaka poslavši loptu u drugi ugao.

Nastavio je Rakić da pravi velike probleme odbrani Brodarca i u nastavku igre. Zavrnuo je Mitić loptu u 47. minutu na prvu stativu, gde je fenomenalno utrčao naš napadač i matirao Lešnjaka po drugi put. Nije se ni Šljivić zaustavio na jednom pogotku. Uposlio ga je zapaženi Mijatović u 64. minutu, talentovani vezista je fintom tela izbacio čuvara i rutinski pogodio mrežu. Ređali su se golovi crveno-belih kao na traci, a pogodio je ponovo i Nikolašević u 80. minutu.

Marić je bio taj koji je probio po levom boku i zavrnuo loptu u peterac, iza leđa golmana Lešnjaka koji je izleteo, a Nikolašević je samo rutinski sproveo u mrežu. Tačku na meč postavio je Stefan Miladinović u 90. minutu. Kao i kod prethodnog gola, sve je krenulo od dubinskog pasa Vidojevića, a brzonogi Nišlija je izašao pred golmana i postavio konačan rezultat.

Baner 5

Crvena zvezda: Marinković, Mitić (od 81. Savić), Vukičević, Leković, Marić (od 81.  Stojsavljević), Vidojević, Lolić (od 69. Radonjić), Šljivić (od 81. Svetozarević), Mijatović, Nikolašević (od 81. Miladinović), Rakić.

Brodarac: Lešnjak, Veljović, Milošević, Vujetić, Mulić, Živković (od 51. Kostić), Spasojević (od 62. Stublinčević), Barišić, Pepić (od 80. Miljević), Bajić (od 38. Ignjatović), Vidović (od 62. Civrić).

Strelci: Nikolašević u 18. i 80, Šljivić u 30. i 64, Rakić u 31. i 46. i Miladinović u 90. minutu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Sunday, 20.09.2020
09:42

Dzaba deco necete dobiti sansu doci ce opet neke lapare garsije mouce kanjasi zaderi....

avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 19.09.2020
21:42

Posle onog sramnog poraza ni Dunav i Sava ih ne mogu oprati.

avatar
nexi partizan
Saturday, 19.09.2020
15:22

Vašeg napadača? Odali ste se hahah :D