Kad počinje prelazni rok u Zvezdi? Stanković otkrio datum!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.06.2020.
18:18
Izvor: Sportske.net

Zvezdin šef struke potvrdio kada će sesti za sto sa upravom na temu pojačanja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

S obzirom da je Zvezda već osvojila novu šampionsku titulu, navijači su nestrpljivi da čuju i planove u susret letnjem prelaznom roku i izgledu ekipe za narednu sezonu.

Ali, Zvezdu očekuje i borba za drugi trofej u sezoni, pa šef struke crveno-belih Dejan Stanković još uvek ne želi da se bavi preaznim rokom. Ali, danas je otkrio datum kada će i to izbiti u prvi plan.

''Dok traje takmičenje nemam razloga da gledam druge igrače, Gledam moje igrače i koncentrisan sam na moju ekipu. Kad to sve prođe, nadam se pozitivno po nas, 24. juna sešćemo i početi da pričamo o drugim igračima.

Ja trenutno imamo fenomenalne momke, profesionalce, željne rada i napredovanja i ne želim da razmišljam ni o jednom drugom igraču, sem o mojim.

Ne mogu da kažem šta je to što nam treba za Evropu dok se prvenstvo ne završi i dok ne sednem sa ljudima iz kluba. Zvezda je igrala Evropu poslednje tri godine i zna šta treba i kako treba. Mene ne može da iznenadi fudbal, tako da zajedno sa mojim klubom ćemo se sve dogovoriti'',
objasnio je Stanković.
-
Baner 1

Isto je i sa potencijalnim odlascima sa ''Marakane''.

''Za sada je to tako, niko ne ide, traje prvenstvo, traje Kup. Posle ćemo da vidimo'', zagonetan je Stanković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke