Kad nema Kataija, pogađa i Gajić - Zvezda vodi u Novom Sadu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.11.2020.
18:07
Izvor: Sportske.net

Domaći bili bolji rival u prvih nekoliko minuta, ali kako meč odmiče, Zvezdin kvalitet dolazi do izražaja.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde poveli su protiv Vojvodine sa 1:0 u 26. minutu derbija 15. kola Linglong Superlige.

Vodeći gol za Beograđane postigao je desni bek Milan Gajić, posle dobre saradnje sa Kangom na desnoj strani. Kanga je odvukao pažnju defanzivaca Vojvodine, Gajiću je ostavljeno previše prostora za udarac, a da sve bude gore za domaće, lopta je na putu ka golu zakačila Devetka i prevarila nemoćnog golmana Vukliša.

Inače, početak meča protekao je u znaku Vojvodine koja je imala odličnu priliku preko Čovića već u prvom minutu, ali tada je Milan Borjan odličnom intervencijom sačuvao Zvezdinu mrežu.

Na isteku prvih pola sata, Eraković pravi nesmotren prekršaj na ivici kaznenog prostora Crvene zvezde, žutim kartonom je kažnjen za start nad Bjekovićem, ali Drinčić iz slobodnog udarca nije uspeo da savlada Borjana, lopta je pogodila živi zid i završila je u korneru.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 22.11.2020
19:27

Interesantno je da sve vazne utakmice Zvezde u prvenstvu uvek sudi neko od okorelih grobara. Danas je to simo, a da nije on, onda bio bi piper, colic, srdjan ili danilo. Nadam se da ce Zvezdasi istrajati u borbi da sruse ovaj FSS koji je korumpiran i koji od raspada nekadasnje jugoslavije postoji samo zbog interesa jugoslovenskog fudballskog kluba partizan.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 22.11.2020
19:15

Sramotna intervencija ove dvojice.