Kad je Zvezda u pitanju, sve je moguće - Na pomolu još jedan spektakularni povratak?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2019.
09:04
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Na prvi pogled deluje nerealno, ali...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Iz dana u dan ređaju se sve spektakularnije najave potencijalnih Zvezdinih pojačanja ovog leta.

Uz pojačanja iz inostranstva koja su u prvom planu, pogotovo kada je u pitanju pozicija štopera, poslednjih dana u medijima se pojavljuju i najave neočekivanih ''transfer bombi''.

Počelo je najavom povratka iskusnog veziste Nenada Krstičića iz AEK-a u Crvenu zvezdu, samo nekoliko meseci pošto se preselio u Atinu, da bi sinoć italijanski mediji lansirali priču o mogućem transferu Aleksandra Kolarova, kapitena našeg nacionalnog tima, iz Rome na ''Marakanu''.

Ali, ni to nije sve!

Današnji ''Kurir'' otkriva svoja najnovija saznanja, a to je Zvezdin navodni pokušaj da u svoje redove vrati odličnog štopera Miloša Degeneka iz saudijskog Al Hilala!

Baš kao i Krstičić, Degenek je zimus, dakle pre nepunih pet meseci napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Al Hilal koji je srpskom šampionu na ime obeštećenja platio 3.6 miliona evra, a pisalo se da će Degenek u novom klubu zarađivati dva miliona evra po sezoni, bez bonusa i premija.

Tokom proleća je uglavnom bio standardan u ekipi Al Hilala, ostavio je dobar utisak baš kao i u Zvezdi, ali izgleda da možda ipak nije sve ni u novcu.

Degenek nikad nije krio svoju veliku ljubav prema Zvezdi, pa je odmah po završetku sezone doputovao u Beograd i sa svojim doskorašnjim klupskim drugovima proslavio osvajanje nove titule.

''Kurir'' danas navodi da je Degenekov menadžer već stupio u kontakt sa čelnicima Al Hilala, kako bi pokušao da izdejstvuje povratak iskusnog štopera na pozajmicu u Crvenu zvezdu, koja bi tako dobila najbolje moguće pojačanje pred početak novih kvalifikacija za Ligu šampiona, s obzirom da Degeneku ne bi bio potreban nikakav period adaptacije na Milojevićev sistem rada.

Što je najvažnije, Degenek bi rado prihvatio ovu opciju, ali se postavlja pitanje koliko bi Zvezdu koštao njegov povratak na pozajmicu.

Pratićemo situaciju narednih dana, za sada deluje kao ''nemoguća misija'', ali hajde da ne žurimo sa zaključcima. Zvezda je prošle godine sa Boaćijem pokazala da i takve misije može uspešno da reši...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
17:47

Zašto bi ga Al Hilal pozajmio ako se tamo pokazao dobrim? Ako se već pokazao dobrim, a kupljen je za 3.6M € kada mu je isticao ugovor, koliko onda sada košta kad ima još dosta ugovora? Zašto bi neko ko zarađuje 2M € po sezoni spao na 3 meseca bez plate?

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.05.2019
15:28

Sve to neko moze da uradi zbog ljubavi prema Zvezdi, a to ne mogu da razumeju samo navijaci jugoslovenskog fudbalskog kluba partizan koji su svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 29.05.2019
14:17

Jedna od najvecih gresaka je njegovo pustanje. Protiv Partizana se u svim utakmicama vidjelo koliko nam nedostaje njegova srcanost i kakve golove primamo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.05.2019
10:50

Srpski sampion pravi svaki transfer moze da ostvari.

avatar
MarkoSi
Wednesday, 29.05.2019
10:26

Degenek svakako, Krstičić nikako. Ima nečega i u načinu odlaska iz kluba. Krstičić je otišap, da kažem "džukački". Aktivirao je klauzulu i prešao iz Zvezde u AEK!? Razumeo bih da je u pitanju neki veliki klub, neki veliki transfer, ali ovako... Drugo, Neša je u zrelijim igračkim godinama i mislim da na toj poziciji možemo da isforsiramo nekog mlađeg igrača poput Vulića ili još bolje Veljka Nikolića.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
17:42

U poređenju sa zvezdom AEK je džin.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 30.05.2019
15:30

Zvezda je dzin za AEK, a AEK je dzin za jugoslovenski fudbalski klub partizan, ali tesko moze to da ukapira jedan navijac partizana koji je svoj zivot posvetio nasoj Zvezdi.

avatar
gorango
Wednesday, 29.05.2019
23:35

Kao sto je Zvezda dzin u poredjenju sa partizanom.

avatar
dejanera2
Wednesday, 29.05.2019
18:20

Od kada je Krsticic otisao nasa igra nije licila ni na sta! Pogledaj finale kupa, Marin morao da dodje do Savica i Milunovica da bi uzeo loptu i krenuo u napad, jer ako on ne dodje po nju ovi je isteraju u aut ili je dodaju medjusobno dok im se ne zavrti u glavi ali u napred nikako. Dok je Krsticic bio tu on je bio taj koji uzme loptu od stopera i gura je napred prema Marinu ili na stranu ka Benu ili Simicu, uz njega su i Jovicic i Jovancic izgledali odlicno a kada je on otisao i njih dvoica su drasticno pali. A klauzulu je aktivirao i otisao uz reci : " Pitanje novca nije svakako, ali pitanje mog dostojanstva jeste." i "Moje srce je crveno-belo zauvek i nadam se da cemo se videti ponovo! Napred ZVEZDA!", Pa sad sam donesi zakljucak da li je otisao "dzukacki" ili zato sto ga je neko iz kluba debelo nategao

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 29.05.2019
09:42

Sad ce vjesnik hahahahahahahahaha

avatar
Südkurve München
Wednesday, 29.05.2019
11:06

Pa oni jedino tako i zaradjuju novac - pljuvajuci po Zvezdi i Terzicu

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.05.2019
13:33

Za njih nikad niko ne bi ni cuo da svoje zivote nisu posvetili nasoj Zvezdi.

avatar
deki trbic
Wednesday, 29.05.2019
09:18

Ahahahah komedija 😂😂😂

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 29.05.2019
10:08

Znamo mi da je kod vas uvek komedija tako da nema potrebe na to da nam obracas paznju.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 29.05.2019
11:10

Vidimo da ti je bas bas krivo,covek nas uveo u ligu sampiona,znamo da places od muke

avatar
deki trbic
Wednesday, 29.05.2019
11:04

Ma smesno je to druze, prvo idu za parama pa onda posle kao, jaooj sada mi se ne svidja, kao mala deca

avatar
Südkurve München
Wednesday, 29.05.2019
09:15

Terza MAGIJO, LEGENDO, DOKTORE NAUKA