Jutro posle - Zvezda čestitala titulu Slaviši Kokezi!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 22.05.2017.
11:24
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Srbije ispalio je još jednu otrovnu strelicu ka Staroj Pazovi i predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Manje od 24 sata nakon spuštanja zavese na fudbalsko prvenstvo u Srbiji iz Ljutice Bogdana je stiglo saopštenje za javnost koje su mnogi i očekivali.

Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da šampionsku titulu čestita Fudbalskom savezu Srbije i Slavši Kokezi što predstavlja nastavak onoga što smo mogli da čujemo na nedavnoj konferenciji za medije koju je održao Zvezdan Terzić.

Saopštenje fudbalskog kluba Crvena zvezda prenosimo u celosti:

"Crvena zvezda želi da čestita osvajanje šampionske titule Fudbalskom savezu Srbije. FSS i Slaviša Kokeza kao njegov neprikosnoveni lider su titulu apsolutno zaslužili jer su pokazali silu i moć kako na terenu tako i van njega.

Godinu dana je kompletan FSS disciplinovano i marljivo radio i titulu je apsolutno zaslužio. Niko nije bio tako dominantan kao Kokeza i njegova ekipa ove sezone. Radili su šta su hteli, samo sa jednim ciljem - da se Crvenoj Zvezdi otme titula.

Mogli su da biraju sudije kako su hteli i da ih šalju na izvršenje zadatka. Mogli su da dozvole da njihovi puleni udaraju bez lopte na terenu koga stignu bez crvenih kartona. Mogli su da pritiskaju protivničke klubove na perfidan način.

Mogli su da smenjuju neposlušne trenere protivničkih klubova dan uoči meča i da sve to zataškaju bez ijednog pitanja. Mogli su da poništavaju kaznu treneru koju je drugi Savez izdao. Mogli su da dozvole da igrač igra bez lekarskog pregleda i da klub ostane nekažnjen.

Mogli su da ne kažnjavaju za šovinističko vređanje, a i kada ih pod pritiskom javnosti konačno kazne, svoju kaznu brže bolje smanje. Mogli su da dozvole okupljanje njihovih navijača ispred stadiona iako je to propisima zabranjeno. Mogli su šta su hteli i time pokazali silu neophodnu za osvajanje titule.

Ali, umeli su i da ćute kada se klevetalo kako je sve poznato i da je titula unapred nameštena za Crvenu Zvezdu. Ćutali su i kada se vršio pritisak na sudije puštanjem lažnih informacija ko će gde da sudi, ćutali su i kada su se igrali nikad čudniji kladioničarski prelazi jednog kluba.

Umeli su da ćute kada je Crvena Zvezda uputila dopis da joj se prizna osvojena titula šampiona Srbije iz 1946. godine. A opet, ako bi se Crvena zvezda oglasila odmah bi cela šampionska ekipa FSS krenula u napad. Počeli bi da pričaju o pritisku, o tenziji...

Prava šampionska taktika koju su preneli i na Omladinsku ligu Srbije gde je isti scenario primenjen na FK Brodarac. Sada je odjednom sve regularno jer je njihova misija uspela - pehar je u njihovim rukama.

Na taj način Slaviša Kokeza je nastavio svetlu tradiciju prethodnog predsednika FSS, Tomislava Karadžića koji je juče slavio novu titulu organizacije na čijem je čelu bio do skora. Pa je eto i posle Toleta stigao - Tole! I naravno titula u FSS. Bili smo naivni i nemoćni pred dobro razrađenim scenarijom Tomislava Karadžića u režiji njegovog dostojnog naslednika Slaviše Kokeze. Zato, čestitamo gospodo iz FSS - zaslužili ste ovu šampionsku titulu
" stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

91 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miroslav Misha Mijalkovic
Monday, 22.05.2017
17:25

Isto tako su i svirali na svakom meču crvene zvezde po jedan penal za vas, ćuti jado pokri se ušima i ćuti.

avatar
Nikola Spasic
Monday, 22.05.2017
16:02

ko gubi ima pravo da se ljuti ali dobro je sto sinoc nisu ukrali pehar, posalju nekog da ga uzme i nosi na tribine kao simon u kosarci...

avatar
Bato C.
Monday, 22.05.2017
15:52

U zadnjih 25 god. na čelu FSS su bili Miljanić,Piksi,terza i Kokeza iz Zvezde i Karadčić iz Partizana.nKaradzić nesto manje od 9 godina ostalo sve gospoda iz Zvezde.nU opste mi nije jasno o čemu čovek priča i da li iko pametan veruje ovom čoveku u Zvezdi?nVan Zvezde svima je odavno smesan,a pitanje je vremena kada ce ga se i u Zvezdi zasititi.nMislim da se to vreme moze u minutima racunati.

avatar
paok
Monday, 22.05.2017
15:21

Jos uvek se nije javio Nemanja Vidic da brani svog drugara.

avatar
LoleRava
Monday, 22.05.2017
15:19

Sramota me je ovog coveka,ali ocigledno se prepucavaju njih dvojica a svi znamo zbog cega,samo on preko mog kluba na najprimitivniji nacin i niko nista da kaze da se osudi,svi cute,a da ne pricam o ovim prodajama sa severa,mi za bolje i nismo i zato nam se sve ovo desava.Sramota,velika sramota.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.05.2017
14:45

Stavio bih to po strani i iskoristio ovu priliku da pravim navijacima Partizana cestitam titulu. Van terena su mi neke stvari cudne, ali na terenu su bili najbolji tim u Srbiji, to su pokazali i u derbijima i da je NIkolic vodio tim od pocetka sezone, vjerovatno bi tu titulu obezbijedili odavno. Zvezda je prosle godine bila daleko bolja, ove smo slabi, igrali smo neprepoznatljivo i titula zasluzeno ide Partizanu. Svaka cast igracima i treneru Nikolicu. Ostale iz rukovodstva Partizana ne bih komentarisao, mislim da nisu dorasli pomenutima.

avatar
Poznavalac
Monday, 22.05.2017
15:35

Baš tako,hvala na čestitkama i iskreno se stidim ko nam vodi klub ali eto imamo neke rezultate pa nekako i mogu da progutam tu knedlu.Nisu dorasli ni ti vaši ali ni nasi da vode ove klubove i nezna se ko je gori od njih.

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:21

Igrali bolje? Da li si gledao njihove utakmice sa Radnikom, Voždovcem, Vojvodinom...

avatar
Bafana
Monday, 22.05.2017
14:08

Ovo nije humano . A da je Tvorzic osvojio titulu onda bi sve bilo regularno , da se razumemo daleko od toga da su cisti i jedni i drugi nameštaju ali je Partizan realno ove sezone bio bolji ma terenu gde je najbitnije . Sto se ne ispiti onda utakmica od prošle sezone kad je Zvezdi sve krenulo nabolje protiv Ofk , sto se ne analiziraju penali za zvezdu ove sezone , gol iz auta na derbiju , gde su pare i kako su nabavljene za Edsona, Moucea, Fibela, Pavkova,Babunski ( uzeo pare a nije ni igrao a mogao je ). Forsira se priča kako zvezda hoće da prodaje svoje mlade igrače a u prvom timu sem Ristića i Plavsica ostali ni je igraju . Imate po 6,7 napadača a igraju dvojica . Dovodi se Milijas umesto mladog Babunskog . Najvise stranaca imate a verujem da su im i najveće plate a nista ne pokazuju . Ko je kriv za sve to ?

avatar
Me1919
Monday, 22.05.2017
16:22

I jos prepolovili dug hahahahaha :)

avatar
Nicklas Bendtner
Monday, 22.05.2017
14:08

Postoji li u tom klubu iko osim Terzica, jer ne vjerujem da bi iko normalan dozvolio da se izdaju ovakva saopstenja a da ima ikakvu ulogu u upravi Zvezde. Ne mogu vjerovati da niko nece da se pobuni na ovakvo blacenje tog kluba od strane njegovih funkcionera. Nisam pristalica ovog Kokeze ali ovo sto Terzic prica u narodu je poznato kao ljubomora vjerovatno zato sto se on ne nalazi na tom mjestu.

avatar
KianyRiws
Monday, 22.05.2017
14:01

Verovatno je Partizan petljao i muckao,ali petljali smo i mi;utakmica npr.protiv Vojvodine.Mi smo sami krivi sto nismo uzeli titulu,ko sto smo sami krivi za sve neuspehe u proslim kvalifikacijama.Radilo se pogresno i to je vise nego ocigledno,pocevsi od kondicionih priprema pa do dovodjenja stranaca.Jucer sam gledao Partizan na Areni,mada nisam sumnjao da ce da pobede.Partizan drugacije igra od nas i bez obzira da li je Mladost protivnik ili neko drugi,ocigledno su kondiciono bolji rival.Katai npr.po odlasku u Spaniju,a ovde je bio proglasavan za najbojeg igraca lige,mesecima nije mogao ni na klupu,jer je kondiciono bio van konkurencije,toliko je bio slab.Protiv Sasuola i Bugara se tek videlo koliko se lose radi sa nasim igracima i koliko je uopste ta nasa liga jako slaba.Cestitao bi Partizanu na tituli,ali bojim se i znam da nemam na cemu-kvalifikacije ce sve pokazati.Ne igra se fudbal zbog Zvezde ili Partizana nego zbog svoje lepote,a lepote kod nas nema od raspada SFRY.

avatar
paok
Monday, 22.05.2017
15:22

Za dosta stvari si u pravu, ali ako se malo pojacaju imaju sanse da udju u Ligu Evrope. Realno LS je daleko a treba puno, puno srece.

avatar
napred Panktizan!
Monday, 22.05.2017
23:02

Za Evropu si jedino preterao. LS se pominje vise kao neki san, a videli smo i da se ponekad i taj san ispuni (Njukasl, Anderleht), a nekad se bude jako blizu (Petrzalka penali; Fenerbahce za gol, posle vodstva 2:0 u Beogradu; BATE na gol razliku). Ali zato je LE mnogo realnija opcija koja se mnogo puta ostvarila i sa losijim timom od ovog.

avatar
KianyRiws
Monday, 22.05.2017
18:08

Ako volis fudbal,a pretpostavljam i da ga volis i da ga pratis,video si kako se igra napolju,a kako se igra kod nas.Dakle,niko od nasih nema sansi.Nije nam liga jaka,a savez nam je kriminalan.Tako ide svo do odabira dece od 7 godina,gde se ne forsira talenat i zelja,nego decu guraju preko interesa,kumstva,veza i vezica.Kada dodju u seniorski uzrast,nema nigde nikoga da pokaze nesto.Novinari sve to zdusno podrzavaju i kumuju cirkusu.Kada nam reprezentacija nastupa,niko nije siguran sta ce se desiti.Ali,tako nam je za sve ostalo u drzavi,zato Srbija se poslednje dve-tri godine napusta u stampedu.To je ono sto mi smeta,a lako cu ja za Terzica ,Dragana Djurica,Toleta i njima slicne.Oni su sigurno prolazni,a Srbija i sve njeno trebali bi da budu vecni.

avatar
Nscz65
Monday, 22.05.2017
13:44

Zasto ste tako brzo sklonili vest o karadzicu jel ste mu opet pevali za titulu i dalje je on baba

avatar
paok
Monday, 22.05.2017
15:25

Nije vam bio dobar ni on pa sad ni Kokeza, koga bi vi. Sami ste trazili njega na celu saveza, sta hocete. Tole je bio nas predsednik i normalno je da dobije aplauz. Jel Terzic nije bio na celu saveza a sada je kod vas, jel vam brani neko da ga lepo pozdravite. Srecni ste bili kad vam je dosao a sada ga pljujete, objasni zasto.

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:32

Ko ga tražio? Oterali ga iz Zvezde, a kao hteli u FSS?!? On je obični diler deviza koji gleda samo svoju korist. Trenutno su u Partizanu lojalni ljudi iz SNS, lakše je izvući pare i zato je Partizan prvak. Videćete kako će vam proći tim, jer je meni bilo sve jasno kad je Vučela promenio ploču o Zahaviju i Ramadaniju. Čiji je Brodarac? Zašto Zvezda nije dobila pomoć za licencu, i nije igrala kvalifikacije, a Partizan sada jeste (1.2m)? Zašto KK Zvezdi Telekom ne uplaćuje pare iz ugovora? Da li zato što mali, prepošteni bato nije glavni, već je bio primoran da napusti UO?

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 22.05.2017
13:11

Zasto sve vase prljave radnje pripisujete nekome drugom kad je cela Srbija upoznata cime i kakve prljave radnje radite?
Opet Terzic pokusava da opere svoj prljavi obraz optuzujuci druge
za svoje prljave radnje. Zar jedan covek za kojim je Interpol ima toliku slobodu da smije da optuzuje druge bez argumenata, a da nebude pozvan na odgovornost?
Gde si pravna dtzavo, reaguj, stani u kraj mafiji?

avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:08

Sta je ovde bez argumenata? Covek je crno na belo izneo sve. Sta to nije tacno? Je l niste vrsili pritisak plasirajuci lazi kako je prvenstvo zavrseno jer je Zvezda sve zatvorila do kraja. Je l niste kaznjeni zbog slucaja Vlahovic. Je l nije Nikolicu ponistena kazna. Je l nisu vasi igraci udarali protivnike bez ikakve sankcije. Je l niste plasirali lazne informacije o tome koje ce sudije biti delegirane. Je l igraci Vozdovca nisu sirili noge kod onog indirekta. Je l niste imali prelaza za 2 meseca ko neki klubovi za 3 godine.

avatar
Man united
Tuesday, 23.05.2017
15:59

Ovde je prica o ovim cinjenicama koje je Terzic izneo. A vi umesto to da opovrgnete, vi iznosite kontra optuzbe na Zvezdin racun. Al ajde, ako cemo tako. Kakve veze imaju penali, covek je pricao o prelazima iz 2 u 1. Svaki tim ima prelaze, ali niko nema kao vi za ova 2 meseca. Zvezda da se zali za Vlahovica? Kako to? To moze samo delegat, koji iz nekog razloga nije hteo to da uradi. Da, Slovenci su rekli da nema kaznu, ali nisu rekli sta je sa tom kaznom bilo. Da li ju je nas savez ponistio, da li Slovenci misle da je ona vec odradjena. Sta se tu tacno desilo i zasto vise nema kazne, niko nije dao jos odgovor. To za Grofa sam ti ranije odgovorio. Ne znam zasto nije pauzirao 3 meseca, mozda je bilo neko skracenje isl. Ali sigurno nije vodio ekipu pod zabranom. Koji smo to MI dizali buku da dodje Kokeza. Nama je cilj bio samo da Tole odenSrce, ahaha, avion, jaka stvar. A da li je taj isti vodja pomogao Partizanu da dobije licencu. Dok Zvezdi u istoj situaciji nije ni prstom mrdnuo da pomogne. I sta, Terzic rekao da ce biti prvak narednih godina, i ti mu poverovao :D Potcenio vas je, mislio je da ste u krizi i previse slabi da nam se suprotstavite. To mu je jedna od velikih gresaka. OFK prosle sezone, a sa Radnickim nije bilo prelaza. Dakle samo Vosa nasuprot vasih bolje i da ne brojim koliko. Kolateralna, to da li je imao je veoma diskutabilno. Ali imao ili nemao je nebitno, racuna se samo da li je dostavljena ta potvrda na vreme. A posto nije, racuna se kao i da je nema. To je kao da imas kontrolni i ne predas zadatak na casu, vec to uradis sutradan i kunes se profesoru da ti to nisi popunjavao kuci vec da si samo zaboravio da predas. Inace, pominjan je Vlahovic i pre neki mesec, mozda nisi pratio. Pa, taj slabiji sastav je bio dovoljno motivisan da nas pobedi. A taj recimo jaci je vama sirio noge ;)

avatar
McMilan
Monday, 22.05.2017
20:05

a sta cemo sa vasim diskutabilnim utakmicama do Vozdovca, kad su protivnicima iskljucivani igraci na 0:0, a vama svirani smesni penali takodje na 0:0, sve je bilo uredu do Vozdovca i prvu utakmicu koju niste mogli da zatvorite uz derbije odmah je postalo sve ne regularno, a do tog kola sve bilo ok, jeste smenili Toleta kazete lopov, postavili vaseg coveka Kokezu sad vam i on ne valja, promenili format takmicenja i to vam sad ne ogovara, povecali broj stranaca u JSL, i ti pricas nesto, ajde vise bezite u Rupu i gledajte malo u svoje dvoriste, a nemojte traziti vecito krivca u drugima, jel ste bolji u kosarci od nas jeste i sta sad mi trebamo da kukamo kako nas kradete, brate bolji ste i svaka cast, a mi smo za 2 klase bolji od vas u fudbalu ove sezone.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 22.05.2017
17:30

Apsolutno nista nije tacno. Vlahovic je imao odradjen lekarski pregled na vreme, ali nije bila dostavljena potvrda, kada je to uradjeno nije bilo nikakvog osnova za kaznjavanje. Do pre nedelju i po dana niko nije ni pricao o Vlahovicu, dok Terzic to nije pomnuo kao izgovor za gubljenje titule. Nikolic nije imao kaznu jer NZS nije trazio da se ta kazna prenese na druge saveze, sto je pravilo. Vozdovac je igrao sa slabijim sastavom protiv vas nego protiv nas.

avatar
SRCE MOJE
Monday, 22.05.2017
17:10

Hm, bez da budem sarkastican ali pazi sad .Da li je veliki vodja poslao avion po najboljeg treneraDa li je direktor Terzic rekao da narednih 6 godina postoji samo jedan prvak.Kazes prelazi da li se to racuna i OFK i Vojvodina ,Radnicki .Da li trener Zvezde kaznjen prosle godine i vodio ekipu.Da li je Terza filovao javnost lazima pre prvog derbija na Marakani.Ako pogledass trezveno od postenja nema ni P ni kod jednih ni kod drugih. Zvezda cele godine prva kako tako i dozvoli na kraju onu brljotinu,ovi moji rekli veliko hvala i pljas titula.Postenih nema samo interes i novac u njihovim dzepovima.Molim te ne zameri nema NEVINIH.

avatar
paok
Monday, 22.05.2017
15:47

A sta ste vi cvecke, vi nista vrsili pritisak na sudije. Nemoj samo o prelazima, ispada da ih vi niste imali. Koliko ste samo penala imali pa ofsajda koji su dizani vasim protivnicima. Ne znam jel se razumes u pravila. Sta si zapeo za Vlahovica, imate rok od 48 ili 72 casa da se zalite a ne 6-7 meseci. Drugo Slovenci su poslali dopis da nema kaznu i ne znam sta ti nije jasno. Da te pitam sto Grof nije odradio kaznu od 3 meseca na kraju prosle godine nego je vodio ekipu na pocetku sezone. Zar niste vi dizali buku da Tole treba da ide i dodje Kokeza, sta hocete sada. Uostalom bolje pogledaj kako ste igrali a ne da vam je neko drugi kriv za sve.

avatar
Monday, 22.05.2017
13:10

Opet price za malu decu, ko izgubi ima prava da se ljuti 😁

avatar
Emperador(2018)
Monday, 22.05.2017
13:08

Vise volim kad placu nego leba da jedem ! OTIMAJ BREE!

avatar
Monday, 22.05.2017
14:27

Nemoj tako ironično da pišeš jer će dosts njih pomisliti da smo stvarno oteli nekome nešto jer su pod utiskom Terzićevih saopštenja i KZŠ i neće shvatiti tvoju ironiju. Neće to pomoći ni nama njima.

avatar
Emperador(2018)
Monday, 22.05.2017
19:43

Nek se isplacu jos malo!

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:37

Ironija?!? Ne otimate?!? Zar umete drugačije? Otimali ste i preko Sudova udruženog rada (?!?), a sad i uz pomoć Toleta, Kokeza i sličnih fudbalskih veličina. Cele sezone pljujete svoju ekipu, ali kad se otme titula, okupi se SVIH 26000 navijača. Mi smo uvek uz svoj tim, bez obzira da li nam je oteta titula ili ne.

avatar
Gusttavo
Monday, 22.05.2017
12:46

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAAHAHHAHAHAHAH PA DOKLE VISE?nFK SAOPSTENJE! DALI STE VI REALNI? BOLI KAD NE MOZETE DA OSVOJITE NAMESTENU TITULU? BOLI STO NISTE OSVOJILI TITULU SA 18 PENALA U SEZONI? AKO JE NEKO ZASLUZAN ZA TITULU TO SI IGRACI I STRUCNI STAB PARTIZANA! KOJI SU SRCEM,ZELJOM I BORBOM POKAZALI DA SE MOZE PROTIV SVIH!

avatar
Monday, 22.05.2017
12:42

Pogledajte samo coveka u teget odelu,stalno nesto sapuce,mucka,a ovaj drugi ima periferni pogled,gubi mu se negde u daljini,ovde se vidi da nesto muckaju.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 22.05.2017
12:40

ja ne znam kako ovu zvezdu nije sramota....od 2-0 do 2-6 protiv ofk i jos mnogo prelaza i sudijskih odluka u njihovu korist a na stetu protivnika...sikimic dobije suspenziju od 3 meseca jer je zamalo ubio golmana Novog pazara a onda mu tu kaznu smanje na 2 meca...toliko o smanjenim kaznama...igraju ocajan fudbal sa mnogo stranaca,ekipa kojoj vise od pola startne postave cine stranci treba da bude dominantna da pobedjuje sve pred sobom a ne da se zali i da gubi bodove jer stranci treba da prave razliku kao sto to sad radi leonardo...ali ruiz,kanga,donald,le talek,frimpong i boaci to ne mogu...

avatar
Anderton
Monday, 22.05.2017
12:39

A pomenuti ćuti, i mirno planira kako će da ga pošalje u istoriju.

avatar
Monday, 22.05.2017
14:36

Da Disciplinska komisija koju je Kokeza postavio poštuje propise FSS Terziću bi doživotno bilo zabranjeno bavljenje fudbalom jer je ulazio i u sudijske i u protivničke svlačionice i nameštao utakmice. Zašto Disciplinska komisija FSS ima dvostruke aršine od svog osnivanja, zašto Terzić nije izdržao kaznu, zašto nije kažnjen zbog ne izdržavanja kazne i zašto opet nije kažnjen još više zbog ponavljanje prekršaja su pitanja i za Kokezu i za Toleta jer je Terzić radio isto i za vreme Toleta. Sva trojica treba da lete iz srpskog fudbala.

avatar
Anderton
Monday, 22.05.2017
18:09

Čekaj, ti meni postavljaš pitanja na koja ti i ja znamo odgovore. Ako napišem zašto, neće objaviti.

avatar
Monday, 22.05.2017
12:32

Posle Toleta je stigao Tole? Vi ste bili i za Toleta, a Kokezu ste čak i nametnuli kao kandidata za predsednika FSS iz vašeg kluba, a upravo je Zvezdan Terzić na Skupštini FSS izašao za govornicom i sprečio da se glasa o nepoverenju tj. smeni Toleta Karadžića, a onda i sam glasao za ostanak Toleta. Prestani više da manipulišeš i lažima seješ mržnju u ionako razvaljenom srpskom fudbalu samo zato što si nesposoban i nameštenu titulu ds uzmeš.

avatar
gdragan
Monday, 22.05.2017
12:23

Sto bi ludi Andjus rekao Zvezda je uspela da izgubila namesteno prvenstvo.

avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:17

Dobro si rekao. Ludi. Jer samo lud covek moze da prica da je neko izgubio namesteno prvenstvo. To samo kod Grobara ima. Kao kad ste pred plejof vikali da je Zvezda zatvorila sve utakmice do kraja. Kad ono na kraju vi pobedili sve do kraja, a Zvezda, gle cuda, nije. Ili pre neku godinu kad ste vikali kako je vasa uprava prodala titulu, a na kraju, mozes misliti, Partizan osvojio tu navodno prodatu titulu. Ali to ste vi. Vujoseviceva skola. Samo propaganda i pritisci, drugacije ne znate.

avatar
noname
Monday, 22.05.2017
20:13

gle cuda Partizan pobedio i Zvezdu! Gle cuda i u subotu.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Monday, 22.05.2017
18:30

sta reci o tebi kad ti to mozes da verujes.kakve misli boze ima li te,ako je ensto namesteno onda tu nema greske,to vi najbolje znate

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:43

Znaju i preko sudova udruženog rada. Dno dna

avatar
VN2410
Monday, 22.05.2017
12:19

Hahahahahah koji carevi. :D

avatar
Peron
Monday, 22.05.2017
12:18

Xaxa komedija dal ih nije sramota u kup da ih nadujemo da ne znaju gde su..

avatar
Monday, 22.05.2017
12:16

ovo vise ni babuni ne gutaju ...

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:43

A kako ti uspevaš?

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:44
avatar
jack wilshere
Monday, 22.05.2017
12:08

Bez ikakve sale, ljudi koji ovu pisu su zreli za psiholski pregled.. Osoba koja je zdrava potpuno, ovo ne moze pisati iz dana u dan... Strasno.. Za mjesec dana pocinju kvalifikacije, ko ce im tu sta namjestiti, pa nek se vidi prava snaga..

avatar
Anderton
Monday, 22.05.2017
13:00

Neće on biti tu kad krenu kvalifikacije, ovo je pravdanje za buduća vremena kada se opet privuče.

avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:20

Kad budemo isli u iste kvalifikacije, onda mozemo tako da se poredimo. A dok god mi budemo isli u teze kvalifikacije gde nemas pravo na gresku, a vi u lakse gde jos imate i popravni, svako poredjenje je izlisno. Mada, nikad se ne zna, mozda opet naletite na mocne konobare iz Samroka.

avatar
Vesely
Monday, 22.05.2017
12:04

U ove stvari ni Terzićeva porodica više ne veruje....

avatar
Monday, 22.05.2017
12:03

Ovi pukli skroz na skroz!?!?!

avatar
stormaj
Monday, 22.05.2017
11:56

Kakvi jadnici..Sramota

avatar
Monday, 22.05.2017
20:19

U Dubicu ovakve samo fik i gotovo! :)

avatar
Ivana Zile
Monday, 22.05.2017
11:55

Oni sve mogu a vi niste mogli da pobedite Vozdovac a za Partizan da I ne pricamo.

avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:22

Nama nisu sirili noge ;)

avatar
Man united
Tuesday, 23.05.2017
15:00

Dobili nas a sirili noge. Hmm

avatar
noname
Monday, 22.05.2017
20:15

jesu. jesu i te kako!:D

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:46

Ni vi niste Radnik, ni Voždovac, ni Vojvodinu, ni Zvezdu bez pomoći sudija.

avatar
proyectant
Monday, 22.05.2017
11:47

Hahahahahahaha. Zalosno. :)

avatar
oligarh 71
Monday, 22.05.2017
11:47

Da nije tužno bilo bi smešno. Na tako niske grane ,na koje je pao Srpski fudbal a posebno naš jedini osvajač lige šampiona ne verujem ,da može još niže. Ali ovi sa Terzičem na čelu me uvek iznenade i dokažu ,da dno nema dna.

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:51

Daleko je Partizan. Podguzne muve svake vlasti, otete titule preko sudova udruženog rada, dileri u Skupštini kluba, primoravanje igrača da nose majice sa likovima mutavih krimosa, objavljivanje podataka sudija i očeva fudbalera, prodaja igračabez njihovog znanja, ulizivanje Ramadaniju i Zahaviju... Ovo je prvih 1%. Treba li dalje?

avatar
Van der Vaart
Monday, 22.05.2017
11:46

Ccc, kontam da previse boli sto je partizan osvojio titulu a ne vi, a samim tim sto izdajete besmislena saopstenja pokazujuci vasu nemoc i frustracije cini nam ovu titulu jos drazom, hvala terza doktore, samo tako nastavi!

avatar
Me1919
Monday, 22.05.2017
11:46

Jad,beda i urnebesna komedija :)

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
11:45

Gde si, Boze, gde si, crni se dani redjaju u nizu, sta jos da se desi, tako daleko, a tako, tako, blizu...

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
11:38

Inace, covek je, ni manje, ni vise nego vencani kum brata onog koji drzi ruke kao on na ovoj fotografiji gore...

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 22.05.2017
14:50

Evo da i tebi cestitam titulu i priznam da, kada se se stavi po strani, mislim da ste ove sezone bili bolji tim i zasluzeno osvojili titulu. Vjerovatno biste to uspjeli i ranije obezbijediti da ste ranije smijenili Tomica. Nadao sam se do kraja, cak i ako nakon prilicnog debakla u derbijima ta titula ne bi imala tu draz, ali jednostavno ove sezone je to tako.

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
15:24

Hvala, Bojane...

avatar
SAMI PROTIV SVIH
Monday, 22.05.2017
11:36

Sportski je cestitati boljem protivniku. nJa ne znam kome ovo pricate, samo onaj koji ne zeli nece da vidi koliko je Partizan bolji ove godine. Partizanu nije priznat gol iz golauta, Partizanu nije dosudjeno 16 penala, Partianu nista nije poklonjeno i to ce se videti u Evropi. nSamo onaj ko je slep nece videti da je sudija Obradovic krvnicki pogurao Zvezdu poklonivsi joj namerno 4 poena. Takav poklon Partizan nikada nije dobio i ne treba mu. Sacuvajte malo bar casti ako je imate.

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
13:03
avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:26

ako te protivnik pobedi na sportskom terenu fer i posteno, onda da, slazem se, sportski je cestitati. Ali posto to ovde nije slucaj, cestitali su onome koji vam je doneo titulu.

avatar
lol
Monday, 22.05.2017
11:33

Voleo bi da vidim ove moraliste sto pisu ova saopstenja.Koliki obraz moras imati da pise ovakve nebuloze,ne odnosi se ovo samo na CZ,vec i na Partizan.Ne zna se ko je gori,ko vise pritiska javnost,krade,otima i onda imaju obraza da se ograde od svega.Pa sram vas bilo,lopovi u upravama i vi nekom solite pamet?! Wow,sampioni Srbije svaka cast,da nije smesno bilo bi zalosno,a zalosno ce biti u kvalifikacijama u evropi za sva 4 prestavnika iz Srbije (daj Boze da gresim,aliii).

avatar
R E V O L T
Monday, 22.05.2017
13:03

Zna se ko je gori i to znas i ti, to znate svi vi koji tako pisete. Reci mi jednu JEDINU utakmicu u kojoj je zvezda bila ostecena protiv vas, a da je bila od nekog znacaja?

avatar
Man united
Monday, 22.05.2017
14:28

Ne znam koji su to oni, ali koji god da su, reci ti meni jednu utakmicu na kojoj je Partizan ostecen protiv njih...

avatar
Reus
Monday, 22.05.2017
11:28

TERZICU ODLAZI,NEMOJ DA NAS BRUKAS VISE!

avatar
Algebra
Monday, 22.05.2017
11:28

Ovo dno nema kraja? Mislim da smo na pragu otkrića crne rupe!

avatar
MilošPB
Monday, 22.05.2017
16:59

Crno-bele rupe

avatar
Forza Napoli
Monday, 22.05.2017
11:27

Mali klub.dzabe i 10 titula prvaka evrope

avatar
Patrick Bateman
Monday, 22.05.2017
13:07

Klub nije mali nego su ljudi koji ga vode dno.

avatar
Forza Napoli
Monday, 22.05.2017
13:29

Slazem se,ali i pre njih su bili isti.veliki klubovi nemaju takve cobane u upravi i nemaju ovakve seljacke manire