Jutarnji trening na Pafosu - "Držite gol, da ne padne"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.01.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vratili su se fudbaleri Crvene zvezde ritmu od dva treninga dnevom, a jutrošnji je bio posebno interesantan.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

"Častio" je Zvezdin stručni štab igrače u četvrtak i samo jednom ih izložio naporima, ali se već danas ekipa vratila uobičajenom ritmu rada.

Danas su ponovo na programu dva treninga. Prvi je odrađen na novoj lokaciji, stadionu "Jeroskipu" na kome su igrači trenirali prvi put ove zime iako im je poznat od ranije.

Sunce je i ovoga jutra dočekalo izabranike Vladana Milojevića na terenu, a veliki deo posla tokom današnjeg treninga odradio je kondicioni trener Ivan Vučetić.

Pod njegovom komandom ekipa se razgibavala pola sata, a zatim je usledio deo treninga koji se sastojao od multifunkcionalnih vežbi snage i brzine.

Akcenat je bio na dinamičnoj, eksplozivnoj i brzinskoj snazi, uz pomoć traka od gume i prepreka tako raspoređenih da rad bude što efikasniji. Traka obavijena oko stative pružala je otpor igračima, pa se čuo i komentar: "Držite gol sada, da ne padne".

Crvena zvezda trening
Foto: crvenazvezdafk.com

Neizostavne su bile deonice koje su i ovoga jutra igrači morali da istrče, ali je monotonija razbijena time što je stručni štab uneo i neke vežbe sa loptom.

Golmani su prvi deo treninga odradili sa Dušanom Gašićem, a zatim su imali svoje zadatke u radu sa grupom. Napadačke trojke su kombinovale trčanje i vežbale završnicu a golmani su bilo odlično raspoloženi.

"Pogledam je oštro i lopta odmah skrene", bio je jedan od komentara Zvezdinih čuvara mreže.

Jutarnji trening trajao je sat i po vremena, a popodnevni će biti održan na istom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke