Junak Zvezdine pobede u Subotici: "Uz 'delije' do titule"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.02.2018.
18:38
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dvostruki strelac u trijumfu Crvene zvezde nad Spartakom smatra da je pobeda na severu Bačke stigla u pravom trenutku i da se ekipa nalazi na dobrom putu da osvoji titulu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pobedom nad subotičkim Spartakom u okviru 24. kola Super lige fudbaleri Crvene zvezde nastavili su pohod ka šampionskoj tituli, a tokom popodneva im je stigla i radosna vest iz Humske.

Bodovni saldo je uvećan ali i prednost u odnosu na "večitog" rivala koji je odigrao nerešeno sa ekipom Zemuna. Junak Zvezdinog trijumfa na severu Bačke Milan Rodić kazao je da je pobeda došla u pravom trenutku.

"Ova pobeda došla je u vrlo važnom trenutku za nas. Dosta se govorilo pre meča o uslovima za igru i izuzetno mi je drago što nismo dozvolili da nas sve to poremeti. Ne mogu da kažem da je lako igrati na ledom okovanom terenu, ali snašli smo se i, što je najvažnije došli do nova tri boda i nastavili put ka šampionskoj tituli", rekao je Rodić.

Levi bek lidera Super lige postigao je oba gola u važnoj pobedi svog tima.

"Ne mogu da krijem radost, golovi u Crvenoj zvezdi su nešto o čemu svi mi kojima su crvena i bela boja u srcu sanjamo, a ja sam danas uspeo dva puta da osetim tu radost i vidim loptu u protivničkoj mreži. Kod prvog pogotka Nenad Milijaš izveo je odličan slobodan udarac i najbolje sam se snašao na drugoj stativi. Kod drugog sam spremno čekao loptu na ivici šesnaesterca i ispostavilo se da sam se našao na pravom mestu. Svakako će mi ovaj susret u Subotici ostati jedan od najlepših u karijeri", priznao je junak meča u Subotici.

Uprkos lošim vremenskim prilikama Zvezda je i ovoga puta imala ozbiljnu podršku na gostujućem terenu.

"Zahvalio bih se navijačima što su i danas bili naš 12. igrač, zaista nije fraza kada se to kaže za 'delije'. Znamo da su uvek tu za nas i to je motiv koji nas pokreće da se još više borimo na terenu. Uz njih idemo do titule", poručio je Rodić.

Narednu utakmicu u domaćem prvenstvu Crvena zvezda igra već u sredu protiv ekipe Voždovca na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke