Juče promovisan u Zvezdi, a danas mu trebalo dva minuta da postigne gol!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.08.2018.
19:06
Izvor: Sportske.net

Idealan početak za ekipu Crvene zvezde na gostovanju ekipi Voždovca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Veljko Simić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu, stigao je iz ekipe Zemuna, juče je obavljena njegova zvanična promocija, a pre početka današnjeg meča sa Voždovcem bilo je iznenađujuće što ga je trener Vladan Milojević odmah uvrstio u startnu postavu.

Ispostavilo se da je to bila sjajna odluka, pošto je upravo Veljko Simić, već u drugom minutu doveo Zvezdu u vođstvo od 1:0!

Sve se dogodilo posle centaršuta Marka Gobeljića sa desne strane i odbijene lopte, koju je Simić idealno zahvatio i poslao je u donji desni ugao gola golmana Voždovca.

Podsetimo, osim Simića, danas prvi put ove sezone za Zvezdu nastupaju i štoper Rašid Sumaila, kao i levi bek Stefan Hajdin.
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Saturday, 04.08.2018
19:49

Hahaha...kako su isekli prvu od obe asistencije štopera Voždovca Ostojića. Protivnik se bacio skoro u gol-aut da bi asistirao zvezdicinom igraču. Druga asistencija mu nije bila atraktivna ali jeste elegantna. Komedija od lige sa zvezdicom.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 04.08.2018
19:59

Kako cemo tek vas da gazimo samo da se uigramo, ajoj nikako da docekam opet sa slusam tvoje plakanje! Gaziiiii Zvezdooooo!!!

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 04.08.2018
20:09

Cela zemlja prati Zvezdu.... idemoooo