JSL - Živi nada Radničkog, domaćinski u BG-u

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 21.03.2015.
16:24
Izvor: Sportske.net

Na četiri utakmice 20. kola Jelen Superlige domaće ekipe slavile su na tri meča, a samo je Novi Pazar osvetlao obraz gostiju. Kragujevčani sačuvali nadu za opstanak, pomoć stigla iz Beograda.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Šest utakmica 20. kola Jelen Superlige zakazano je za subotu popodne a četiri su odigrane u terminu od 14.30.

Samo na jednoj utakmici videli smo trijumf gostujuće ekipe a pobedu na gostovanju slavio je Novi Pazar. Nakon lošeg otvaranja sezone Pazarci su vezali drugu pobedu pošto su u Lučanima tukli Mladost rezultatom 1:3 (1:1).

Pobedama u poslednja dva kola Novi Pazar se približio ekipama koje se bore za izlazak u Evropu jer posle 20 utakmica ima 30 bodova, tri manje u odnosu na četvrtoplasiranu Vojvodinu koja ima i meč manje.

U Beogradu su tokom popodneva odigrane dve utakmice, na Karaburmi i Banjici. OFK Beograd je sa igračem manje uspeo da savlada Borac rezultatom 1:0, dok su se fudbaleri Rada nakon poraza u Humskoj vratili na pobednički kolosek.

"Građevinari" su pred praznim tribinama stadiona na Banjici slavili sa 2:0 (0:0) a golovi su pali u 48. i 67. minutu. Branislav Milošević doveo je Rad u prednost sa penala a Josimov je autogolom presudio Pećinčanima.

Kragujevački Radnički nastavio je da sakuplja bodove spasa. Šumadinci su na "Čika Dači" slavili sa 2:1 (1:0) protiv Voždovca čime su za pet kola prolećnog dela sezone sakupili isti broj bodova kao na 15 utakmica odigranih tokom jeseni.

Do kraja dana biće odigrane još dve utakmice koliko i u nedelju kada se igra derbi 20. kola JSL na Banovom brdu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke