JSL - Vojvodina prekinula seriju poraza

Autor: Darko Mitrović
subota 21.03.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net

Pretposlednja utakmica subotnjeg programa u Superligi odigrana je na niškom ''Čairu'', gde je Vojvodina uspela da osvoji bod protiv domaćeg Radničkog.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Posle dva ubedljiva poraza, od Crvene zvezde (0-3) i Jagodine (1-4), a zatim i smene trenera Zorana Marića, Vojvodina je danas kao gost igrala nerešeno, 1-1, u meču 20. kola Superlige protiv domaćeg Radničkog u Nišu.

Pod vođstvom novog trenera Zlatomira Zagorčića, Vojvodina nije dobro počela. Već u šestom minutu meča, Nišlije su golom Marjanovića stigle do vodećeg gola i tu prednost su dugo imali u svojim rukama.

Ali, u 58. minutu, kapiten Vojvodine Mijat Gaćinović je iskoristio ukazanu priliku, i Novosađanima doneo izjednačenje na 1-1.

Fudbaleri Radničkog se nisu mirili sa ovim rezultatom, kako se bližio kraj utakmice oni su vršili sve jači pritisak pred golom ''Lala'', a gosti mogu najviše da zahvale iskusnom golmanu Žakuli što su danas prekinuli seriju poraza.

Ovim rezultatom ni jedni ni drugi nisu uspeli da poprave plasman na tabeli. Vojvodina je i dalje četvrta, a Nišlije su ostale u zoni ispadanja.

Poslednji večerašnji meč igraju Crvena zvezda i Napredak. Tok događaja sa stadiona ''Rajko Mitić'' možete da pratite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke