JSL - Partizanov 'đavolski' ispit, Zvezda čeka Pazarce

Autor: Beta Beta
subota 20.09.2014.
10:05
Izvor: Beta

Utakmicama šestog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan u nedelju od 16 časova igra u Kragujevcu i pokušaće da pobedi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli u utakmicu ulaze posle jučerašnje utakmice sa Totenhemom u Ligi Evropa i osvojenog boda u tom duelu.

Partizan je jedina ekipa u Superligi koja je u prvih pet kola ostvarila svih pet pobeda i prvi je na tabeli, dok Radnički zauzima 12. mesto sa četiri boda. Ekipa Marka Nikolića je u prošlom kolu pobedila Čukarički sa 4:2, dok je Radnički u Beogradu pobedio Voždovac sa 1:0.

Fudbaleri Crvene zvezde od 18 časova igraju protiv Novog Pazara i žele dobar rezultat kako bi ostali u trci sa Partizanom. Zvezda je u prošlom kolu odigrala bez golova u Kruševcu, a Novi Pazar je izgubio na svom terenu od Mladosti sa 1:2.

Posle tog poraza Novi Pazar je otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog i još nije angažovao novog šefa stručnog štaba. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Fudbaleri Vojvodine od 19 časova na svom stadionu igraju protiv Spartaka i pokušaće da pobede kako bi se zadržali u vrhu tabele. Novosađani su u prošlom kolu pobedili Radnički iz Niša sa 3:0, a Spartak je pobedio Jagodinu sa 2:0. Ekipe zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli, Vojvodina ima 12 bodova, a subotički klub dva manje.

Čukarički na svom terenu takođe od 19 časova igra protiv Donjeg Srema i pokušaće da zabeleži povoljan rezultat kako bi ostao u gornjem delu tabele. Jagodina od 16 časova na svom terenu igra protiv Napretka, a Mladost u isto vreme u Lučanima protiv Borca.

U prvih pet kola bodove nisu osvojili Radnički iz Niša i Voždovac, a igraće protiv ekipa iz sredine tabele. Radnički od 16 časova na svom terenu igra protiv Rada, a Voždovac sat vremena ranije u "malom" gradskom derbiju igra na gostovanju protiv OFK Beograda.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke