JSL - Partizan gostuje u Pazaru, Zvezda čeka 'Romantičare'

Autor: Beta Beta
subota 29.11.2014.
10:52
Izvor: Beta

Utakmicama 14. kola za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sedam utakmica na programu je u subotu, dok se u nedelju u Novom Pazaru igra poslednji meč 14. kola, zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope.

Utakmica u Novom Pazaru počinje u 13 časova, a iz bezbednosnih razloga navijačima beogradskog kluba zabranjeno je da uđu na stadion. Partizan u utakmicu ulazi posle dobre igre ali i poraza od Totenhema (0:1) i želi da nastavi niz dobrih rezultata u prvenstvu i sačuva prednost na tabeli.

Partizan je u prošlom kolu na svom terenu pobedio Napredak sa 3:1 i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu (34), a Novi Pazar nije igrao, pošto je iz bezbednosnih razloga otkazana utakmica sa Voždovcem. Ekipa Milorada Kosanovića zauzima šesto mesto na tabeli sa 20 bodova.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju danas od 18 časova na svom terenu protiv OFK Beograda i žele da se iskupe za nerešen rezultat (0:0) protiv poslednjeplasiranog Radničkog iz Kragujevca iz prošlog kola. "Romantičari" žele da nastave niz dobrih igara, pošto su u poslednja tri kola neporaženi.

Zvezda je druga na tabeli sa 28 bodova, a OFK zauzima peto mesto sa 21 bodom.

Fudbaleri Vojvodine od 13 časova igraju na svom terenu protiv Čukaričkog i žele da prekinu niz od tri utakmice bez pobede kako bi se učvrstili na trećem mestu. Novosađani su u prošlom kolu odigrali bez golova sa Radom, a Čukarički je izgubio na svom terenu od Jagodine sa 0:3, pa će pokušati pobedom da se približi Vojovodini.

Vojvodina na trećem mestu ima 26 bodova, a Čukarički četiri boda manje.

Fudbaleri Rada od 13 časova gostuju u Subotici ekipi Spartaka i žele da nastave niz od dve utakmice bez poraza. "Građevinari" su u prošlom kolu osvojili bod protiv Vojvodine, a Spartak protiv Donjeg Srema.

Rad je 10. na tabeli sa 15 bodova, a Spartak na devetom ima dva boda više i nalazi se u grupi ekipa koje su sakupile po 17 bodova.

Jagodina igra na svom terenu protiv Radničkog iz Kragujevca, Napredak će biti domaćin Donjem Sremu, Borac u Čačku igra protiv Voždovca, a Radnički u Nišu protiv Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke