JSL - Ovčarsko-kablarsko popodne!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.08.2014.
18:57
Izvor: Sportske.net

Prve dve utakmice četvrtog kola Jelen Superlige obeležile su pobede timova iz Zapadne Srbije dok su Radnički i Napredak nastavili da posrću.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Početak četvrtog kola Jelen Superlige doneo je veliku radost komšijskim klubovima "sa Ovačara i Kablara" pošto su Mladost iz Lučana i Borac iz Čačka osvojili bodove u duelima sa klubovima iz centralne Srbije.

Mladost iz Lučana savladala je Napredak rezultatom 2:1 (1:0) i tako stigla do prve pobede od povratka u elitno društvo a Kruševljani su nastavili da posrću uprkos promeni trenera.


Domaćin je poveo preko Saše Jovanovića stigao do prednosti sredinom prvog dela susreta a Mladost je minimalno vođstvo imala sve do 81. minuta kada Bajić poravnava na 1:1.

Prvu pobedu Mladosti u novoj sezoni doneo je Radomir Milosavljević samo tri minuta kasnije čime superligaš iz Lučana upisuje četvrti bod a Napredak ostaje na dnu sa samo jednim bodom iz četiri susreta.

Drugu pobedu u novoj sezoni upisao je još jedan povratnik u elitno društvo a inače komšijski klub lučanske Mladosti.

Borac iz Čačka slavio je na gostovanju Radničkom 1923 u Kragujevcu rezultatom 0:1 (0:0) a strelac jedinog gola na meču bio je rezervista Stefan Milojević koji je nakon šest minuta na terenu pogodio mrežu Radničkog.

"Zebre" sada prelaze u gornji deo tabele sa 7 bodova, dok Radnički deli sudbinu Napretka jer posle današnjeg poraza ostaje na začelju sa samo jednim osvojenim bodom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke