JSL - Evropski Pazar, Eze Frajdej presudio ''Zmajevima''!!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 13.04.2015.
17:30
Izvor: Sportske.net

Novi Pazar nastavlja svoj pohod ka evropskoj sceni! Ekipa Milorada Kosanovića danas slavila i u Jagodini, dok je u Lučanima Voždovac poklekao u samom finišu i još više umanjio šanse u borbi za opstanak.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Zavidna efikasnost na prvim današnjim utakmicama 22. kola Jelen Superlige.

Novi Pazar je nastavio svoju seriju pobeda, danas je izborio četvrtu u nizu, i to protiv Jagodine, koja se gotovo i ne seća kada je poslednji put izbegla poraz na svom terenu - 3:1 za Pazarce u današnjem meču!

Trijumf sve boljih Pazaraca najavio je Radivojević, vodećim pogotkom u 20. minutu meča i tu minimalnu prednost su gosti dugo uspevali da održe.

Jagodinci su uspeli da odgovore u drugom poluvremenu, golom Đurića iz jedanaesterca, ali kada se očekivao možda i preokret domaćih, usledio je furiozni finiš Pazaraca. Prvo je u 81. minutu štoper domaćih Danijel Mihajlović postigao autogol posle akcije Dejana Rusmira, a sudbinu Jagodinaca zapečatio je Admir Kecap u poslednjim trenucima susreta - 1:3!

Zanimljivo i uzbudljivo bilo je i u Lučanima, gde je domaća Mladost savladala ekipu Voždovca sa 3:2.

Činilo se posle prvih dvadesetak minuta da će Lučanci imati lakši posao, pošto su pogocima Jovanovića u 5. i Gavrića u 20. minutu poveli sa 2:0, ali je usledio žestok odgovor napadača ''Zmajeva'' Obiore Odite, koji je golovima u 36. i 49. minutu doneo izjednačenje Voždovcu - 2:2.

I kada se činilo da će tim rezultatom biti i završen ovaj meč, najbolji strelac Mladosti i drugi strelac Superlige Eze Frajdej je u 90. minutu postigao pobednosni gol za domaće, za konačnih 3:2!

Podsetimo, meć između OFK Beograda i Partizana počeo je u 16 časova, a od 18 igraju još Čukarički i Rad.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke