Jovičićev gol Javoru - istorijski?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.07.2019.
23:40
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Još jedan važan detalj večeras na ''Marakani''.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Branko Jovičić je večeras dao veliki doprinos Zvezdinom trijumfu na startu nove superligaške sezone.

Postigao je efektan vodeći gol u 28. minutu,  nešto kasnije imao je još jedan odličan pokušaj, kada je lopta prohujala pored gola.

Na kraju, 2:0 za aktuelmog šampiona, pa Zvezdin vezista ima dosta razloga za zadovoljstvo večeras.

''Siguran sam da me nije bilo ni u ponudi da ću danas prvi postići gol, ali tako se desilo. Šalu na stranu, igram takvi poziciju da nisam često u završnoj trećini terena. Mnogo mi je drago što sam otvorio domaće takmicenje golom, a nadam se da će u nastavku sezone biti još više pogodaka'', rekao je Jovičić za klupski sajt.

''Još jednom sam se našao u prilici da šutiram sa polu distance. Dosta je dobro za defanzive vezne igrače kada se to desi, trudiću se da što više u budućnosti pomažem napadačima'', dodao je on.

Njegov gol će ostati upisan kao prvi evidentiran na novom Zvezdinom semaforu koji je večeras takođe promovisan.

''Nisam mnogo razmišljao o tome ko će postići prvi gol, bilo mi je najvažnije da otvorimo sezonu pobedom, ali naravno da mi je velika čast što sam baš ja dao taj prvi pogodak'', objašnjava on.

Bilo je i nekih propuštenih prilika, a Joviočić veruje da će protiv Helsinkija efikasnost biti znatno bolja.

''Ostvarili smo vrlo bitnu pobedu, znamo da nam je prvenstvo prioritet. Mnogo nam je važno što smo na startu sezone trijumfovali na obe utakmice kod kuće. Odigrali smo dobar meč protiv Javora, imalo smo igrača više u drugom poluvremenu, mogli smo da damo još neki gol, ali, ako možemo da biramo, neka te propuštene prilike nadoknadimo na utakmici sa Helsinkijem'', poručio je Jovičić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan_PFC
Monday, 22.07.2019
04:05

ahahahah danas naslov "Borhan usao u ISTORIJU" ......... ali brzo su ga preimenovali moderatori u neki jubilej ........... bas me lepo nasmejalo, mrzilo me da citam vest da vidim sta je u pitanju bilo, ali nesto je istorijski sigurno

avatar
noname
Sunday, 21.07.2019
00:52

ma uci ce u istoriju i u hemiju i geografiju....

avatar
Realan_PFC
Sunday, 21.07.2019
00:04

kod zvezde je sve istorijsko ..............prvi go na semaforu - istorijsko, prvi crveni - istorijsko, prvi put kosena nova trava - istorijsko, prodata prva kesica ociscenog suncokreta na stadijumu - ISTORIJSKO

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 21.07.2019
01:12

Ne mozete vi to da razumete ,navijaci manjeg kluba!

avatar
staljin
Sunday, 21.07.2019
03:19

Šta ćeš , kad mi imamo ISTORIJU a ne POVIJEST kao vi . Ajd sad , mrš s naših vesti u Zagreb , na čas iz vaše POVIJESTI !!!