Jovičića ne brine moskovski minus

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.02.2018.
14:35
Izvor: Sportske.net

Defanzivni vezista Crvene zvezde smatra da je najvažnije da njegov tim nema rezultatski minus pred revanš u Moskvi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su bez golova sa CSKA u prvom meču 1/16 finala Lige Evrope. Sudeći na osnovu svega što su igrači vicešampiona Srbije govorili u prethodna dva dana na "Marakani" su zadovoljni onim što su ostvarili.

"Imamo pozitivan rezultat pred revanš. Mislim da možemo još mnogo bolje, ovo nam je prva takmičarska utakmica u 2018. godini posle teških priprema. Vreme je pred nama da se uigramo što bolje i da pružimo još bolju partiju u Moskvi", rekao je Jovičić.

Popularni Bakula u prošlosti je imao prilike da igra protiv CSKA i još uvek ne zna za poraz od "Armejaca". Pred revanš ulogu favorita ipak prepušta rivalu.

"Nadam se da će i nakon revanša sačuvati lični pozitivan skor protiv ruske ekipe, nema razloga da mislim drugačije. Oni su favoriti na svom stadionu, ali kažem da imamo pozitivan rezultat i da, ukoliko postignmo gol u gostima imamo velike šanse da prođemo u narednu fazu", kazao je Jovičić.

Hladno vreme i sneg u Moskvi takođe će biti jedan od protivnika Crvene zvezde u revanšu. Očekuje se da u vreme odigravanja utakmice temperatura bude deset stepeni ispod nule.

"Imali smo nekoliko dana po povratku iz Turske da se naviknemo na hladno vreme. Sigurno će u Moskvi biti minus, ali to za nas neće biti velika promena u odnosu na Beograd", zaključio je Jovičić.

Revanš utakmica između CSKA i Crvene zvezde igra se naredne srede u Moskvi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke