Jovičić: "Sve zavisi od nas"

Autor: Beta Beta
utorak 20.03.2018.
17:09
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić rekao je danas da crveno-belima predstoji teška borba za titulu u Super ligi, uz ocenu da sve zavisi od njegove ekipe.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 73 boda, 12 više od Partizana.

"Na zimskim pripremama smo međusobno pričali da će nam biti mnogo teže u prolećnom nego u jesenjem delu šampionata. Sada se nijedna ekipa ne štedi i posebno protiv nas svi daju i preko svojih mogućnosti kako bi se pokazali u najboljem svetlu. Na nama je da se na najbolji način izborimo sa tim, najbitnije je da znamo da u ovom trenutku sve zavisi od nas. Mislim da smo do sada pokazali da smo odlična ekipa i da možemo da se nosimo sa svakim timom, kako evropskim, tako i u domaćem šampionatu", rekao je Jovičić za klupski sajt.

Jovičić je rekao da ekipa mora biti "maksimalno fokusirana" do kraja šampionata i dodao da očekuje od ostalih timova da igraju poput Mačve prethodnog vikenda.

"Pobedu u Šapcu smo ostavili iza sebe, ali to je model utakmica kakve možemo očekivati do kraja šampionata. Bilo je dosta grube igre i velikog presinga na njihovoj polovini terena, ali za nas je najbitnije da smo odigrali dobru utakmicu i nastavili sa pobedama u domaćem prvenstvu", dodao je Jovičić.

Dve utakmice ostalo je do plej-ofa i podele bodova u Super ligi Srbije, a crveno-beli gostovaće Mladosti i dočekati Zemun.

"Sada nastupaju mečevi u kojima se lomi prvenstvo, pobede u utakmicama do početka plaj-ofa bi pre svega donele mnogo samopouzdanja ekipi. Očekuju nas dva teška susreta, znamo kako Mladost igra na domaćem terenu, sigurno nam neće biti lako. Potom dočekujemo Zemun, ekipu koja je u seriji pobeda. Moramo dobro da se pokažemo i da iskoristimo te utakmice kako bismo doveli formu na još viši nivo ped 'večiti' derbi", rekao je Jovičić.

Posle kraćeg odmora izabranici Vladana Miojevića vraćaju se treninzima i pripremama za nastavak Super lige.

"Svakom od nas prija malo odmora, ali znamo da ne smemo mnogo da se opuštamo. Od početka ove sezone navikli smo da igramo utakmice i sredom i subotom i sada nam to ne predstavlja problem. Zato ćemo maksimalno spremni ući u ciklus treninga i daćemo sve od sebe da se što bolje pripremimo za predstojeće utakmice. Nedostajaće nam nekoliko reprezentativaca, ali svi su oni fantastični igrači, imaće priliku da odlično treniraju i da odigraju po dve utakmice za svoje nacionalne timove tako da će nam se vratiti još spremniji", rekao je vezista Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke