Jovičić spreman za Vojvodinu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.05.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Povreda zbog koje je morao van terena u poluvremenu utakmice sa Napretkom ipak nije tako ozbiljna.

Beta/Mlađan Ivanović/Ev
Beta/Mlađan Ivanović/Ev

Povezane vesti

Neumorni vezista Crvene zvezde Branko Jovičić doživeo je prošle nedelje povredu zbog koje ga je Vladan Milojević zamenio u poluvremenu duela sa Napretkom.

Prethodnog vikenda "Bakula" nije bio u protokolu za utakmicu sa Spartakom ali se od ponedeljka vratio u trenažni proces i trebalo bi da bude spreman za gostovanje u Novom Sadu.

Branko Jovičić je već na startu sezone doživeo težu povredu stopala zbog koje je pauzirao do sredine novembra prošle godine.

Zbog pomenute povrede defanzivni vezista je uspeo da upiše samo 15 prvenstvenih nastupa u tekućoj sezoni ali nema nikakve dileme da će od leta biti jedan od najvažnijih šrafova u timu Vladana Milojevića koji će napasti Evropu.

Do kraja sezone Crvena zvezda će odigrati još dve utakmice. U nedelju je čeka gostovanje u Novom Sadu, a 19. maja će pred duel sa Voždovcem biti upriličena proslava šampionske titule.

Mesec dana kasnije Branko Jovičić i drugovi saznaće ko će im biti rival na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i ko će ih čekati u drugom kolu ukoliko uspešno preskoče prvu prepreku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke