Jovičić se javio sa Malte, debi već u subotu?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.01.2019.
12:56
Izvor: Sportske.net

Golman Partizana prezadovoljan dočekom na Malti. Nada se da će prvi nastup u dresu Hibsa upisati već u subotu, a evo šta su mu dugoročni planovi.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Partizanov čuvar mreže Marko Jovičić (23) prihvatio je činjenično stanje i pomirio se sa time da je najbolje da u prolećnom delu sezone nastupa na pozajmici.

Zbog nedostatka minuta u Partizanu Jovičić je prihvatio ponudu Hibernijansa sa Malte za koji će nastupati kao pozajmljen igrač crno-belih u sledećih šest meseci.

"S obzirom da sam tek stigao, nisam imao još uvek vremena da obiđem grad, ali ono što sam do sada video mi se dopada. Grad je mali, na moru, vreme je prelepo. Odradio sam prvi trening sa ekipom, oduševljen sam kako su me prihvatili", rekao je Jovičić.

Priliku da debituje u dresu Hibernijansa Jovičić bi mogao da dobije već u subotu.

"U subotu je prva utakmica, na kojoj ću nadam se debitovati. Ekipa je druga na tabeli sa istim brojem bodova kao prvoplasirana Valeta tako da se nadam i daću sve od sebe da već od prve utakmice damo do znanja da želimo titulu", kazao je Jovičić.

Dugoročni planovi Marka Jovičića i dalje su vezani za Partizan.

"Došao sam ovde prvenstveno da bih pomogao Hibsu u borbi za titulu, a ujedno da budem spreman dočekam prvenstvo u Srbiji gde bih voleo ponovo da osvojim 'duplu krunu' sa Partizanom. U ovom trenutku mi je bitno da imam utakmice, da branim u kontinuitetu", istakao je Jovičić.

Podršku na Malti pružaće mu supruga, ali i srpski fudbaler Nemanja Radojević koji je pre Hibernijansa nastupao za Zvezdaru, Srem iz Jakova, Dorćol, Grafičar i Šumadiju iz Aranđelovca.

"Došao sam sa ženom koja mi pruža veliku podršku, tako da je sve mnogo lakše jer nisam sam. Sa mnom u ekipi je i jedan Srbin, Nemanja Radojević koji mi pomaže da se što pre uklopim i naviknem na život na Malti", zaključio je Jovičić.

Marko Jovičić sa Partizanom ima ugovor do kraja 2020. godine, tako da na leto treba očekivati njegov povratak u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke