Jovičić posle majstorije: ''Bog nam vraća...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.09.2018.
00:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novopečeni reprezentativac nastavio Zvezdinu seriju evrogolova.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crvena zvezda savladala je večeras Mladost iz Lučana sa 2:1, a ovoga puta je glavna uloga pripala Branku Jovičiću.

On je u 68. minutu ''projektilom'' sa 18 metara poslao loptu pod prečku i postavio konačan rezultat.

Posle utakmice Jovičić je u izjavi za klupski sajt podsetio i na Zvezdine evrogolove iz Kruševca pre tri dana, pa je ovo večeras bio samo nastavak te serije koju su započeli Gobeljić i Jevtović.

''Zaista u poslednje vreme postižemo vrlo lepe golove. U Kruševcu je moj kum Milan Jevtović zatresao protivničku mrežu efektnim udarcem, takođe je Marko Gobeljić postigao pogodak za koji sam siguran da će biti najlepši ove godine u Superligi.

To je plod dobrog rada, Bog nam vraća za napore koje ulažemo.

Zahvalio bih se i ekipi i stručnom štabu, svi si zaslužni za ovaj gol. Na svakom treningu vežbam ovakve udarce sa distance sa trenerom Milanom Kosanovićem i sada se to isplatilo.

Ova utakmica je bila takva da mi se otvorio prostor i da sam više šutirao. Kada to ne radim ja, onda šutiraju moji saigrači. Fudbal je kolektivna igra i nije bitno ko postiže golove, već je važno da ekipa pobeđuje'', istakao je Jovičić.

Zvezdu već u sredu očekuje novi izazov, u drugom kolu Lige šampiona, kada će gostovati Pari Sen Žermenu na ''Parku prinčeva''.

''Ne treba mnogo pričati o toj utakmici, PSŽ je skup najboljih igrača na svetu. Očekuje nas lepa utakmica, da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja. Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo'', poručio je Jovičić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
14:11

Djanluidji Buffon spavas li mirno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 30.09.2018
12:56

Ima Boga ima pravde.

avatar
DusanSD
Sunday, 30.09.2018
11:14

Šta vam bog vraća? Vratiće vama fudbalska pravda u Parizu kad primite 5 komada. Ušli ste u LS bez krstene pobede, prošli ste na produžetke i golove u gostima. Protiv Napolija niste prešli centar. Mora to jednom da se vrati. Pariz je idealno mesto za to.

avatar
milos qb
Sunday, 30.09.2018
10:21

Ako ima Boga on ce tek da vam vrati....i za ovaj "penal" i za onaj " gol" ... i za onaj gol iz ofsajda prpsle godine...gol iz gol auta....i za sve....ma samo polako

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 30.09.2018
08:25

Pa da, vaši Bogovi su sudije.

avatar
indosrbija
Sunday, 30.09.2018
07:51

nije problem i 4 0 da bude za psz pa oni su i barsu napunili..ali zelim da vidim bar malo pas igre,neki pokusaj a ne samo defanziva kao protiv napolija.momci treba da budu skroz opusteni i da iskoriste priliku da se izmere sa najboljima,da vide gde su,na cemu jos da rade kako timski tako individualno..ovo je velika skola za njih kao i za miloja gde je najvaznije nauciti sto vise..

avatar
luccass995
Sunday, 30.09.2018
05:03

Nadam se da ces ovo procitati. Pominjes Boga? Vraca, sta? Ne razumem ili mazes narodu oci ili si ateista! I kum tvoj pogadja dete na tribini i kao dize ruke sta ces tu kao, umesto detetu da se izvini, pokloni dres.. seljacina jedna! Samo me zanima tvoje pominjanje Boga, nista drugo..